O-STA

Slušalke Huawei FreeBuds 6i že na voljo pri lokalnih partnerjih

Huawei je na lokalnem trgu predstavil izredne nove brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i z izjemno kakovostjo zvoka in učinkovitim odpravljanjem hrupa za manj kot 100 evrov.

Modne, kul in neskončno vsestranske brezžične slušalke uvajajo vrsto nadgrajenih funkcij, kot je inteligentno dinamično odpravljanje hrupa 3.0, izboljšana kakovost zvoka in dolga življenjska doba baterije. Tako kot vse pametne ure tudi nove slušalke odlikuje, da jih zlahka povežete z vsemi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS. Na voljo so v beli, vijolični in črni barvi ter vam omogočajo, da se potopite v svet, v katerem se slog združuje z vsebino.

Najboljše odpravljanje hrupa v svojem razredu

V tretji generaciji inteligentno dinamično odpravljanja hrupa (ANC), prej rezervirano za modele slušalk višjega cenovnega razreda (Huawei FreeBuds Pro), prehaja v cenovno ugodnejše slušalke. Sposobne so "poslušati" okoliške zvoke vsake 2,6 mikro sekunde in se jim prilagajati prej kot v eni sekundi. Aktivno odpravljanje hrupa zato deluje v realnem času za kar 34 različnih scenarijev uporabe.

Slušalke Huawei FreeBuds 6i vas bodo osupnile s petimi pomembnimi nadgradnjami na sistemski ravni. Pasivno odpravljanje hrupa (PNC) je izboljšano s komoro za filtriranje hrupa in popolnoma novimi silikonskimi konicami, medtem ko se aktivno zanaša na 11-milimetrske gonilnike s štirimi magneti, tri mikrofone in 2,4-krat večjo računsko močjo.

Komora za filtriranje hrupa temelji na Helmholtzevem resonančnem načelu in je prilagojena zvokom na območju med 1 in 3 kiloherci ter posebej učinkovita na območju med 2 in 3 kiloherci, kar je pogosto raven hrupa v pisarnah in kavarnah. Komoro dopolnjujejo nove ušesne konice iz koži prijaznega tekočega silikona, ki izboljšujejo zatesnitev ušesnega kanala in so na voljo v treh velikostih s 75 odstotkov debelejšim zgornjim delom in 25 odstotkov debelejšo steno ušesnih nastavkov za stabilnejše prileganje.

Sistem s tremi mikrofoni je nadgrajen z dodatnim zunanjim mikrofonom, ki zajema zvoke iz okolice s 50 odstotkov boljšim razmerjem med signalom in šumom (SNR) kot njegov predhodnik, kar znatno izboljša jasnost in razširi odpravljanje hrupa pri nizkih in srednjih frekvencah. Poleg tega se brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i ponašajo z 2,4-krat večjo računsko močjo procesorja za obdelavo podatkov v realnem času in z opazno izboljšavo v različnih akustičnih nastavitvah. Opremljene so tudi z 11-milimetrskim dinamičnim gonilnikom s štirimi magneti z večjo občutljivostjo in boljšo reprodukcijo povratnih zvočnih valov.

Po zaslugi vseh izboljšav je doseženo 100-odstotno izboljšanje odpravljanje hrupa za do 27 decibelov pri polni frekvenci in izjemno široko frekvenčno območje delovanja funkcije ANC do 5 kilohercev.

Huawei FreeBuds 6i se v polnih in hrupnih kavarnah odlikuje z znatnim zmanjšanjem zvoka govorjenja iz ozadja. Med potovanjem z letalom napredne funkcije delujejo usklajeno in filtrirajo nizkofrekvenčni hrup, kar zagotavlja mirno izkušnjo med letom. Celo med vožnji s podzemno železnico se nove slušalke ponašajo s celovito funkcijo odpravljanja šumov, saj se dinamično prilagajajo kakofoniji okolja in tako zagotavljajo tišje in prijetnejše potovanje.

Brezhibne funkcije in največje možno udobje

Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i brezhibno združuje izjemno kakovost zvoka z vzdržljivo življenjsko dobo baterije, podpirajo zvočni kodek LDAC in imajo certifikat Hi-Res Audio Wireless za kristalno čisto jasnost. Za natančno prilagajanje zvoka skladb vašemu okusi, vam je na voljo še 10-pasovni izenačevalnik zvoka.

Življenjska doba baterije pomembna lastnost, ki vpliva na udobje in zadovoljstvo z delovanjem brezžičnih slušalk. Huawei FreeBuds 6i zagotavljajo do 35 ur skupnega predvajanja s polnilno škatlico in 8 ur z enim polnjenjem ušesnih čepkov. Poleg tega lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem zagotovite dodatne 4 ure predvajanja, kar je idealno za zaseden življenjski slog.

Cene in razpoložljivost

Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i so že na voljo pri lokalnih partnerjih po priporočeni ceni 99 evrov. Svoje nove slušalke zlahka dopolnite s pametnim telefonom Huawei Pura 70 Ultra, z vrhunskimi pametnimi urami Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, žensko različico Watch GT 4 in, športno zapestnico Huawei Band 9, ki je kot ena redkih sposobna spremljati in analizirati spanje.

HUAWEI!