O-STA

Družina, ki je postala obraz znamke FreeON

FreeON ima ambasadorja! Družina je osvojila srca z zabavnim družinskim selfiejem

Slovenska blagovna znamka FreeON je znana po svoji kakovostni in cenovno dostopni otroški opremi. Znamka ponuja širok nabor izdelkov, ki zagotavljajo varnost, udobje in zabavo za najmlajše, hkrati pa olajšajo starševstvo. FreeON je s svojo inovativno in estetsko dovršeno opremo namenjena vsem staršem, ki želijo svojim malčkom zagotoviti najboljše. Baby Center je v juniju izvedel aktivacijo, v kateri so sodelovale družine z vsaj dvema otrokoma. Njihova naloga je bila, da posnamejo najbolj zabaven družinski selfie. Med številnimi prijavljenimi družinami je tričlanska komisija izbrala srečno družino, ki je postala obraz blagovne znamke FreeON za leto dni.

Izbrana družina, ki je postala ambasador FreeON, je prejela darilni bon v vrednosti 1.000 € za nakup izdelkov blagovne znamke FreeON. Zaradi neverjetnega odziva na aktivacijo, so se v Baby Centru odločili, da razveselijo še eno družino - podarili so jim bon v vrednosti 300 € za nakup Bubaba izdelkov, ki so prav tako linija blagovne znamke FreeON in so izdelani na Hrvaškem.

Izbrana družina, ki je postala obraz blagovne znamke FreeON, je z navdušenjem sprejela ambasadorstvo. Simpatično družino, ki se vsakodnevno trudi ohranjati aktiven življenjski slog in se veseli vseh skupnih trenutkov, sestavljata starša in dve mali punčki.

Njihova odločitev za prijavo na nagradno igro je izvirala iz ljubezni do hčerk in zabavne ideje, da se preizkusijo v nečem novem. Uporabljajo širok spekter FreeON izdelkov, med katerimi so avtosedeži, obposteljna posteljica, prenosna posteljica, obrobe, ograjica za posteljico, stolček za hranjenje, nahrbtnik za hribe, kahlica in banjica.

Za njih sta kakovost in varnost otroške opreme na prvem mestu, kar še posebej poudarjajo pri uporabi avtosedežev za starejšo hčerko Vito. FreeON izdelke uporabljajo med vsemi izleti in dejavnostmi, saj so del njihovega vsakdana - od nahrbtnika in sedežka do didaktičnih igrač, ki jih nesejo s seboj.

Družina zelo rada preživlja čas v naravi, najraje hodijo v hribe in se pogosto odpravijo na morje. Poleti pogosto obiščejo mini ZOO v bližini, kjer se hčerka veseli srečanja z živalmi. Aktivni so tudi doma, kjer vsak dan hodijo na sprehode in se igrajo na igralih, pozimi pa se sankajo na Rogli. Kljub izzivom starševstva uspeta starša ohraniti aktiven življenjski slog in vključiti otroke v svoje dnevne aktivnosti. Skupaj hodijo na izlete, preživljajo čas na bazenu, pozimi se sankajo, poleti pa se igrajo z vodnimi baloni in kredami. Skupni čas ob slabem vremenu preživljajo med barvanjem, kuhanjem in skupnimi opravili.

Njihov tipičen dan se začne z jutranjim crkljanjem, sledi zajtrk in obisk babice. Po dopoldanskem sprehodu in igri v parku sledi kosilo in popoldanski počitek. Popoldne pa preživljajo čas skupaj na svežem zraku, kjer se igrajo in uživajo v naravi.

Največje vrednote, ki jih starša želita predati svojim hčerkama, sta iskrenost in spoštljivost. Pomembno jima je, da deklici vesta, kje so meje, in se znata spoštljivo obnašati. Starša skupaj premagujeta izzive starševstva, sz jasno postavljenimi mejami in dobro komunikacijo pa skrbita za doslednost pri vzgoji.

Izbrana družina je vsekakor je dokaz, da je mogoče ohranjati aktiven življenjski slog in hkrati uživati v vseh radostih, ki jih prinaša starševstvo. S pomočjo izdelkov FreeON pa je njihovo vsakdanje življenje še lažje in bolj zabavno.

Veselimo se, da bomo njihove dogodivščine spremljali na instagram profilu blagovne znamke FreeON.