O-STA

Sir Mo Farah vabi, da skupaj z njim prižgete svoje obroče

Sir Mo Farah vodil tek po ulicah Pariza

Huawei je v okviru kampanje "Light Up Your Rings" (Prižgite svoje kroge) organiziral tek po ulicah Pariza, kjer je kot vodilni tekač sodeloval sir Mo Farah.

Cilj krožnega mestnega teka je bil spodbuditi udeležence, da s pomočjo pametnih nosljivih naprav Huawei Watch Fit 3, Watch 4 Pro Spece Edition ali Watch GT 4 postanejo boljša različica samih sebe. Začetek in zaključek dogodka, ki se ga je udeležilo več kot 40 tekačev, sta bila pred Huaweievo paradno trgovino v Parizu.

Sir Mo Farah kot vodilni tekač

Pred začetkom teka je sir Mo Farah delil svoje športne izkušnje in povedal, kako so mu Huaweieve pametne ure z znanstveno utemeljenimi funkcijami močno izboljšale vadbeno rutino ter naredile vadbo dostopno in zabavno za vsakogar. Ob tem je dejal: "Vključitev tehnologije v rutino telesne vadbe nam omogoča spremljanje napredka in ohranjanje motivacije. To je odličen način, da šport postane dostopen in zabaven. Pametni predlogi in obroči aktivnosti mi olajšajo doseganje osebnih ciljev ter negovanje trajnostnega, zdravega in aktivnega življenjskega sloga, saj moj trud pretvorijo v oprijemljiv napredek."

8. julija je v aplikaciji Zdravje (Huawei Health) zaživel izziv "Light Up Your Rings (Prižgite svoje kroge) za boljše zdravje", ki vas nagovarja, da ne pozabite nase. Vsak, ki bo čim večkrat v tednu dosegel popoln niz treh zaprtih obročev v funkciji obroči aktivnosti, bo nagrajen z medaljami. V primeru, da boste v enem tednu petkrat zapored zapolnili obroče, prejmete še točke, ki jih boste lahko spremenili v popuste v Huaweievi pariški trgovini.

Izboljšanje počutja in telesne pripravljenosti z napravami Huawei

Obroči aktivnosti, ki so vključeni v novejše pametne ure Huawei, so zasnovani tako, da omogočijo približevanje vašemu pravemu potencialu. S pomočjo treh ključnih kazalnikov sledijo dnevni telesni dejavnosti in pomagajo oblikovati zdrave življenjske navade. Obroči so treh barv: rdeči za porabo zaužitih kalorij, rumeni za čas bolj intenzivnega gibanja in modri za štetje, kolikokrat na dan vstanemo.

Športne funkcije pametnih ur Huawei ponujajo mešanico igre in znanstveno utemeljenih priporočil za vadbo ter so namenjene spodbujanju aktivnega in zdravega življenjskega sloga. Da bi hkrati ohranjale visoko raven motivacije, pametne ure in športne zapestnice, med katerimi je novost Huawei Band 9, opozarjajo na predolgo sedenje, predlagajo dejavnosti, ko vam manjka le še malo do dosega dnevnih ciljev in nagrajujejo z medaljami.

Boljše počutje in izboljšanje telesne pripravljenosti je mogoče doseči z inovativno pametno tehnologijo TruSport, ki ponuja prilagojene nasvete glede na vaše cilje. Načrte vadbe ustvari na podlagi indeksa tekaških sposobnosti (RAI), ki vključuje tempo, srčni utrip, tekaško razdaljo in druge dejavnike. Novejše ure so obenem opremljene še z natančnejšim sprejemnikom satelitske navigacije, ki poleg točnega sledenja poti in razdalje omogoča raziskovanje okolice. Na voljo so še nadgrajena aplikacija za sledenje kalorij Ohranite kondicijo (Stay Fit), napredna funkcija analize spanja ter natančnejše merjenje srčnega utripa. Pri tem ni nepomembno, da nosljive naprave Huawei zlahka povežete z vsemi pametnimi telefoni, na katerih tečeta operacijska sistema Android ali iOS.

Huawei vabi obiskovalce Pariza

Od 26. julija do 11. avgusta se bo trgovina Huawei v Parizu spremenila v salon urbanega življenjskega sloga. V njej bodo tedensko potekale delavnice o nosljivih napravah, ki bodo spodbujale osredotočenost na zdravje in šport. Hkrati bo služila kot počivališče med napornim dnevom, kjer boste zlahka brezplačno napolnili baterijo pametnega telefona, kot so novi modeli družine Huawei Pura 70, uživali v priljubljeni glasbi v popolni tišini, ki vam jo pričarajo slušalke Huawei FreeBuds 6i z aktivnim odpravljanjem hrupa, in popili skodelico kave ali kozarec mineralne vode.