O-STA

Huawei FreeBuds 6i - stil in kakovost po prijazni ceni

HUAWEI FreeBuds 6i
HUAWEI FreeBuds 6i

V svetu sodobnih urbanih potrošnikov, ki vključuje tako študente z univerz kot mlade profesionalce, so prave stereo brezžične slušalke, imenovane tudi slušalke TWS, postale nepogrešljiv pripomoček.

Brezžične slušalke so zasenčile žične predhodnice in postale priljubljena izbira za uživanje v glasbi ali prejemanje klicev med gibanjem. Prinesle so novo dobo brezhibnih slušnih užitkov med študijem, delom in zabavami, saj so spremenile naša pričakovanja.

Mladi hrepenijo po slušalkah, ki dopolnjujejo njihov stil in jim omogočajo učinkovito soočanje z vsakdanjim vrvežem. Zanje so zato popolne cenovno dostopne in elegantne slušalke z odličnim aktivnim dušenjem hrupa in kakovostnim zvokom. Huawei FreeBuds 6i so trendovske, kul in neskončno vsestranske. Kot najnovejši dodatek seriji FreeBuds, prinašajo vrsto nadgrajenih funkcij, ki zajemajo aktivno odpravljanje hrupa (ANC), močan bas in dolgotrajno življenjsko dobo baterije. S tem vam bodo omogočile, da se potopite v zvočni svet, kjer se stil sreča s kakovostjo, kjer je vsak utrip kristalno čist in kjer motnje takoj izginejo. Njihova dodatna prednost pa je ta, da podobno kot pametne nosljive naprave Huawei delujejo povezane z vsakim telefonom, na katerem tečeta operacijska sistema iOS ali Android.

Že do zdaj med mladimi priljubljen model

Slušalke serije Huawei FreeBuds "i" so nedvomno osvojila srca potrošnikov, pri čemer so FreeBuds 5i hitro postale senzacija med mlajšo generacijo potrošnikov, takoj ko so jih lani predstavili. Uspeh ni bil naključen, temveč plod zahtevnega dela v razvoju, ki je rezultiral v priznanju uglednih svetovnih publikacij (Android Headlines, Phone Arena) ter odličnih ocenah medijev (Stuff, Mirror in T3). Vse to je dokaz njihove nesporne kakovosti. Huawei FreeBuds 6i nadaljujejo tradicijo. Ker združujejo odličnost predhodnic z impresivnimi nadgradnjami, so na dobri poti, da bodo ponovno prepoznane med tehnološkimi strokovnjaki.

Na voljo so v barvah, ki so navdihnjene z vesoljem: čista bela, kozmično očarljiva vijolična in elegantna črna. Ta barvna paleta omogoča, da vsak najde slušalke, ki ustrezajo njegovemu stilu in okusu. Polnilna škatlica ima eleganten dizajn, podoben prodniku. Z uporabo nano srebrnega premaza nudi gladek dotik in je prijetna za držanje.

Prilagojene mladostni energiji in potrebam mladih

Vstopite v svet, kjer se glasba sreča z mladostno živahnostjo in neustrašno energijo. Predani razumevanju dinamičnih potreb študentov in mladih profesionalcev, so strokovnjaki podjetja Huawei dvignili sposobnosti brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds 6i na novo raven. Z izboljšanim odpravljanjem hrupa s tehnologijo Intelligent Dynamic ANC 3.0, ponujajo natančno odpravljanje hrupa v realnem času, ki je primerljivo z vrhunskimi in neprimerno dražjimi modeli na trgu.

Za mlade pa funkcije in kakovost zvoka niso dovolj. Ker je pomemben tudi videz, slog pri zasnovi novih slušalk ni bil zapostavljen. Z elegantnim videzom, ki pritegne poglede, in izboljšanim udobjem nošenja, Huawei FreeBuds 6i niso le sodoben tehnološki pripomoček, temveč prava modna izjava. Od živahnih mestnih ulic do mirnih študijskih seans so popolne spremljevalke za vsak trenutek vašega dneva. Zato se pripravite, da boste sprejeli fokus in mir sredi vrveža, medtem ko uživate v svobodi neustrašnega glasbenega raziskovanja.

Prave brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i za mlade, ki želijo združiti stil, kakovost in funkcionalnost v svojem vsakdanjem življenju. Z modernim dizajnom in naprednimi funkcijami omogočajo, da se vsakodnevne aktivnosti, od študija do sprostitve, odvijajo brez motenj in s popolnim zvočnim ozadjem.

Kombinirajte jih z napravami Huawei

Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i so že na voljo pri lokalnih partnerjih po priporočeni ceni 99 evrov. Svoje nove slušalke zlahka dopolnite z najboljšim Huawei pametnim telefonom do sedaj Huawei Pura 70 Ultra ter pametnimi urami Huawei Watch Fit 3, modno in kvadratno športno pametno uro, ki ponuja zelo veliko za zgolj 169 €, Watch 4 Pro Space Edition, ki je trenutno na listi želja marsikaterega gospoda ali žensko različico Watch GT 4 v zeleni barvi, ki jo z lahkoto kombinirate s kakršnimkoli stylingom poletja.

HUAWEI!