O-STA

S Huawei Pura 70 Pro odkrijte svet v detajlih

Svet okoli nas je poln neverjetnih prizorov, ki jih pogosto ne moremo videti s prostim očesom. Huawei Pura 70 Pro spreminja ta pogled z izjemno zmogljivostjo zoom fotografije, ki vam omogoča, da se približate tudi najbolj oddaljenim predmetom in jih zajamete v neverjetni jasnosti. Z 200-kratno povečavo in XD Fusion Pro engine vam ta telefon omogoča, da presegate meje človeškega vida in odkrijete nove perspektive. Zoom fotografija je umetnost, ki zahteva stabilno roko in vrhunsko opremo. Huawei Pura 70 Pro vam omogoča, da ujamete oddaljene gorske vrhove, divje živali v njihovem naravnem okolju ali fine arhitekturne detajle mestnega obzorja.

Maja, si ZMAGOVALKA Pro fotografskega triatlona mobilne fotografije! V natečaju, v katerem je sodelovalo kar 118 posameznikov, si strokovno žirijo navdušila in med anonimnim glasovanjem prejela največ točk. Čestitamo! Nas pa ob tem zanima, kdaj si prvič prijela fotoaparat v roke in kaj te je navdihnilo za fotografiranje?

Najprej hvala za čestitke! Prvič sem fotoaparat prijela v roke že v gimnaziji, ko sem se navdušila nad umetnostjo zajemanja trenutkov. Takrat sem začela raziskovati, kako svet izgleda skozi objektiv, kar me je popeljalo na čudovito pot odkrivanja fotografije. V zadnjih nekaj letih sem se z njo ukvarjala intenzivneje, saj sem spoznala, kako močan je lahko vizualni izraz pri pripovedovanju zgodb in beleženju nepozabnih trenutkov.

Kako bi opisala svoj fotografski slog?

Moj fotografski slog je še v fazi "iskanja", saj se vedno znova iščem in raziskujem nove pristope. Rada odkrivam svet skozi objektiv, kar mi omogoča, da zajemam trenutke z različnimi perspektivami in ustvarjam edinstvene zgodbe. Ta neprekinjeno raziskovanje in prilagajanje mi omogočata, da vsakič znova presenetim sebe in gledalce s svežimi in izvirnimi posnetki.

Kateri filter ali način najpogosteje uporabljaš pri urejanju fotografij na Huawei Pura 70 Pro?

S Huawei Pura 70 Pro sva se, za potrebe fotografiranja za Pro fotografski triatlon mobilne fotografije, spoznavala kratek čas, štiri dni, a sem v tem času preizkusila različne filtre, od klasičnega in karamelnega, preko čutnega do zore, ki ustvarja nežno in mehko vzdušje. Tudi črno-beli filtri so se izkazali kot zelo zanimivi in učinkoviti pri ustvarjanju dramatičnih posnetkov. Sedaj, ko sem za nagrado prejela Huawei Pura 70 Pro, imam končno priložnost, da se z njim še temeljiteje spoznam. Res se že veselim raziskovanja vseh njegovih naprednih funkcij in filtrov ter ustvarjanja novih, edinstvenih fotografij, ki bodo še bolj odražale moje kreativne vizije.

Katera funkcija na Huawei Pura 70 Pro ti je omogočila, da si izboljšala svoje fotografske sposobnosti?

Definitivno način Pro. To, da lahko ločeno nastavljaš ISO, zaslonko in čas, mi je res všeč. Navdušila me je tudi funkcija za nočno fotografijo, saj sem lahko v slabih svetlobnih pogojih ustvarjala prima posnetke brez stojala, kar "iz roke".

Kako pomemben je zate dizajn telefona? Kaj meniš o Forward Forward dizajnu?

Dizajn telefona zame ni le estetska izbira, temveč tudi ključni dejavnik pri vsakodnevni uporabi. Huawei Pura 70 Pro se ponaša z izjemno lahkim, elegantnim in kompaktno zasnovanim ohišjem, kar ga naredi izjemno priročnega za prenašanje. Forward Forward dizajn se mi zdi zelo privlačen, saj združuje sodobno estetiko z vrhunsko funkcionalnostjo. Ta dizajn ne le da izgleda odlično, ampak omogoča tudi enostavno uporabo in dostop do vseh funkcij brez nepotrebnega napora. Ko je telefon videti tako dobro in deluje tako učinkovito, je resnično užitek imeti ga vedno pri sebi in uporabljati kot svoj glavni fotoaparat.

Kako pogosto uporabljaš funkcijo 200-kratne povečave in kakšne rezultate si dosegla?

Funkcija 200-kratne povečave me je resnično navdušila, saj omogoča raziskovanje detajlov, ki so s prostim očesom skoraj nevidni. Pogosto jo uporabljam za makro fotografijo, kjer sem z njo ujela osupljive posnetke mehurčkov in cvetja, katerih fine strukture in teksture so bile razkrite v vsej svoji lepoti. Rezultati so bili izjemni - vsaka slika je polna podrobnosti, ki prinašajo svež pogled na običajne motive, kar je za mene pravi navdih pri ustvarjanju novih in inovativnih posnetkov.

Kako bi primerjala izkušnjo fotografiranja s Huawei Pura 70 Pro z drugimi mobilnimi telefoni, ki si jih uporabljala?

Fotografiranje s Huawei Pura 70 Pro je bila izjemno pozitivna izkušnja, ki je daleč presegla moje prejšnje izkušnje z drugimi mobilnimi telefoni. Ta telefon ponuja izjemno kakovost slike, široko paleto naprednih funkcij in edinstvene možnosti prilagajanja, kar omogoča zajemanje fotografij z neprimerljivo jasnostjo in natančnostjo. V primerjavi z drugimi telefoni, ki sem jih uporabljala, me je Huawei Pura 70 Pro navdušil s svojo zmogljivostjo pri nizki svetlobi, hitrostjo fokusiranja in zmožnostjo zajemanja podrobnosti v makro načinu. Omogočil mi je ustvarjanje fotografij, ki izgledajo, kot da so posnete s profesionalnim fotoaparatom, kar je zame prava revolucija v mobilni fotografiji.

Kako pomemben je zate živahen in natančen zaslon pri ogledu in urejanju fotografij?

Kvaliteten OLED zaslon je izjemno pomemben pri ogledu in urejanju fotografij, saj neposredno vpliva na natančnost in živahnost posnetkov. Živahen in natančen zaslon omogoča, da vidim vsak detajl in barvni odtenek v svoji pravi podobi, kar je ključno za pravilno urejanje in obdelavo fotografij. Visokokakovosten zaslon je tako nepogrešljiv del procesa ustvarjanja, saj prispeva k celotni izkušnji in kakovosti končnih posnetkov.

Kako bi opisala svojo celotno izkušnjo s Huawei Pura 70 Pro v treh besedah?

Zabavno, kratko a sladko!

Izjemni telefon Huawei Pura 70 Pro predstavlja Huaweijevo vizijo združevanja mode in tehnologije (Fashion Forward). Z njim lahko povežete tudi uro Watch Fit 3, kar vam omogoča še bolj unikatno in prefinjeno izražanje vaše osebnosti..

Huawei letošnje poletje res preseneča! Sedaj so, poleg že kopice naprav, ki nas navdušujejo v zadnjih dveh mesecih (Huawei Watch 4 Pro Spece Edition,  Watch GT 4 v zelenih tonih s premerom ohišja 41 milimetrov, športna zapestnica Huawei Band 9 in že omenjeni premijski telefon Huawei Pura 70 Pro), v Sloveniji na voljo tudi najnovejše slušalke Huawei FreeBuds 6i, ki so prav tako povezljive tako z Android kot iOS operacijskim sistemom.

Vse fotografije so zajete s telefonom Huawei Pura 70 Pro, fotografirala je Maja Špendal.