O-STA

Brezplačne delavnice s področja TikToka v Supernovi Ljubljana Rudnik

Ljubljana, 16.9.2024 - TikTok vsakodnevno uporablja več kot 175.000uporabnikov v Sloveniji, globalno pa že več kot 1 milijardo, njegova priljubljenost pa še narašča. Za vse, ki si želijo izboljšati svoje veščine priprave video vsebin ali celo začeti svojo pot na TikToku, v Supernovi Ljubljana Rudnik organizirajo brezplačne nedeljske delavnice z znanimi slovenskimi tiktokerji.

Mnogi mladi sanjajo, da bi postali uspešni ustvarjalci na TikToku, vendar pogosto ne vedo, kje in kako začeti. V zadnjih letih je TikTok v Sloveniji izjemno pridobil na priljubljenosti, še posebej med generacijo Z, ki na tej platformi preživi več kot dve uri dnevno. Hladni pa ne ostajajo niti starejši uporabniki.

Štiri zaporedne nedelje od 29. septembra dalje se boste lahko v SUPER SPOTU v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik udeležili delavnic, kjer bodo svoje znanje delili najboljši slovenski tiktokerji: @liljanx, @hajdi_sevcnikar, @sara_vrecko, @iztokpodpecan, @tiapetek, @tiaembersic in @ursa.koser. In najboljša novica? Delavnice so popolnoma brezplačne!

Kaj lahko pričakujete?

Delavnice bodo pokrile vse vidike ustvarjanja vsebin - od snemanja videov in urejanja, do uporabe efektov in sledenja trendom. Strokovnjaki bodo delili nasvete o tem, kako pritegniti občinstvo in povečati število sledilcev.

Zakaj se prijaviti?

Poleg znanja, ki ga boste pridobili, so delavnice odlična priložnost za spoznavanje drugih ustvarjalcev in iskanje navdiha. Pridite, izpilite svoje TikTok veščine in zajahajte val algoritmov, ki vas lahko popelje do večje prepoznavnosti!

Kako se prijaviti?

Število mest je omejeno, zato je potrebna predhodna prijava. Izpolnite prijavo na TikTok delavnice in si z oddajo spletnega obrazca zagotovite ekskluzivna darila Supernovinih partnerjev (McDonalds, Woop, Cineplexx, Fit13, Gig bar in drugih). Najboljši TikTok videi bodo nagrajeni z Darilnimi karticami Supernova!

Pohitite, saj se mesta hitro polnijo!