O-STA

Brezplačni ultrahitri brezžični internet na vseh letalih Air France

Air France z izboljšano internetno povezljivostjo postavlja nov standard v smeri zagotavljanja vrhunske izkušnje na svojih letih. Letalska družba bo namreč v letu 2025 postopoma uvajala storitev ultrahitrega brezžičnega interneta, ki bo zahvaljujoč Starlinku, primerljiva z izkušnjo na tleh. Brezžični internet bo na voljo brezplačno v vseh potovalnih kabinah preko prijave v račun Flying Blue*.

Svet na dosegu roke tudi med letom

Starlink, vodilna globalna storitev na področju povezljivosti, bo na letalih Air France ponujal stabilno, hitro in varno uporabniško izkušnjo. Starlink je satelitska internetna storitev, ki jo ponuja podjetje SpaceX. Z omrežjem tisočih satelitov v vesolju omogoča hiter in zanesljiv dostop do interneta tudi na odročnih in težje dostopnih območjih**. Potniki bodo lahko z brezplačno in enostavno prijavo v račun Flying Blue med letom ostali v stiku z družino in prijatelji, v živo spremljali novice iz sveta, igrali spletne videoigre in spremljali najljubše filme in serije. Dostop do interneta bo mogoč s pametnih telefonov, digitalnih tabličnih računalnikov in prenosnih računalnikov, ki jih bo mogoče povezati istočasno.

Od poletne sezone 2025 bo Air France ob podpori najsodobnejše tehnologije postopoma opremil vsa svoja letala, vključno z regionalno floto. V času prehodnega obdobja bo letalska družba še naprej ponujala internetne storitve na še neopremljenih letalih, vključno z brezplačno storitvijo Message Pass za člane programa Flying Blue in plačljivo ponudbo***, ki pokriva ostale potrebe.

Več informacij najdete na tej povezavi.

* Potniki v La Première se bodo lahko še naprej povezali neposredno.

** Pri letih nad nekaterimi državami lahko veljajo omejitve.

*** Brezplačna ponudba za potnike Flying Blue Ultimate in La Première.