O-STA

Enrico Just je novi izvršni direktor 4G Systems GmbH

HAMBURG, Nemčija Enrico Just (48) je postal novi izvršni direktor hamburške družbe 4G Systems GmbH. Na položaju je nasledil Alexandra P. Satorja. Podjetje je eno od petih največjih svetovnih ponudnikov storitev in izdelkov mobilne tehnologije HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) in hkrati edini tovrstni proizvajalec v Nemčiji, pri čemer vsa proizvodnja poteka v tej državi.

Enrico Just je po študiju managementa skoraj dvajset let opravljal delo na vodilnih položajih, med drugim več kot desetletje v vlogah direktorja. V tem času ga je njegova poklicna pot vodila v podjetja kot so Deutsche Lufthansa AG, IP Deutschland (RTL-Gruppe), in skupino BURDA, kjer je bil direktor za finance javne delniške družbe TOMMOROW FOCUS AG od leta 1999 do konca 2006.

"4G Systems je podjetje z velikim potencialom na zelo razburljivem področju. Izziv, da kot izvršni direktor vodim takšno podjetje, je odlična priložnost, da s pridom uporabim večletne managerske izkušnje," pravi Enrico Just o novi vlogi v svoji poklicni poti.

Alexander P. Sator je izrazil zadovoljstvo, da bo Enrico Just kot "absolutni profesionalec v podjetje prinesel svoje kompetetno znanje". Alexander P. Sator bo v družbi ostal dejaven kot član skrbniškega odbora in bo imel v prihodnosti vlogo predvsem pri dolgoročni strategiji 4G Systema.

O družbi 4G Systems

4G Systems se ukvarja z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in upravljanjem strojne in programske opreme za brezžičen prenos glasu in podatkov in je edini nemški proizvajalec naprav za tehnologijo HSDPA. To visokotehnološko podjetje v svojih proizvodih kombinira različne standarde za prenos podatkov, med drugim GPRS, WIMAX, EDGE, UMTS, HSDPA, in WLAN, z najrazličnejšimi vrstami aplikacij, kot so VoIP, VoWLAN Gateways, sistemi požarnega zidu in kodirnih tehnologij. 4G Systems prek inovativnih rešitev, ki ponujajo visoko vrednost za uporabnike, mobilnim operaterjem ponuja nove možnosti, da kar najbolj optimalno uporabijo pasovno kapaciteto svojih omrežij. Družba s sedežem v Hamburgu je bila ustanovljena leta 2002.

Za podrobnejše informacije kontaktirajte:

4G Systems GmbH

Frau Claudia Bobzin

Jarrestrasse 4 Phone +49-(0)40-703-833-222

22303 Hamburg

E-Mail: claudia.bobzin@4g-

GERMANY systems.com

Internet: www.4g-systems.com

Claudia Bobzin,

telefon +49-(0)40-703-833-222,

elektronski naslov: claudia.bobzin@4g-systems.com