O-STA

Baby Center praznuje 33 let z ekskluzivnimi popusti!

Baby Center praznuje 33 let - pridružite se praznovanju z ekskluzivnimi popusti in zabavnim programom!

Baby Center v oktobru praznuje že 33 let delovanja in prav vsaka družina, ki je kdaj vstopila skozi njihova vrata, je del te izjemne zgodbe. Da bi obeležili ta mejnik, vabijo, da se praznovanju pridružite med 17. do 20. oktobrom in izkoristite izjemne popuste, sodelujete v ustvarjalnih delavnicah in nepozabnih dogodkih za najmlajše!

Ob tej priložnosti vas čakajo ugodni nakupi s popusti od 15 % pa vse do 30 % ob nakupu nad 10 € na ponudbo otroških oblačil, opreme, igrač, pa vse do izdelkov za nego dojenčkov. To je odlična priložnost, da dopolnite malčkovo garderobo, opremite otroško sobo, opravite že prve božične nakupe ali preprosto izkoristite ugodnosti za vsakodnevne nakupe. Pohitite, saj so popusti na voljo samo do 20. oktobra.

Praznovanje tudi na jesenskem Festivalu nakupov in zabave

Poseben del praznovanja bo tudi jesenski FNZ, ki bo potekal 18. in 19. oktobra. Festival prinaša obilo zabave za otroke, ki bodo zagotovo navdušeni nad pestrim programom. V petek, 18. oktobra, lahko od 16.30 do 19.30 uživajo v čudovitih poslikavah obrazov, za katere bo poskrbela ekipa Rolly.

V soboto, 19. oktobra, pa se bo dogajanje pričelo že ob 10. uri s poslikavami obrazov, trajnostnim kotičkom in igralnim kotičkom, ki bo odprt vse do 18. ure. Ob 11. uri bo otroke navdušil koncert Trkaja, ki bo z njimi odrepal celotno abecedo, reševal Uganke in jim povedal vse o strašni Hudi mravljici. Ob 16. uri bo sledila poučna predstava "Vilko na poti", ki jo organizira Zavod Varna Pot in bo otrokom na igriv način približala pomembne prometne varnostne vsebine.

Pridružite se praznovanju in postanite del zgodbe Baby Centra, ki že 33 let stoji ob strani staršem in njihovim otrokom.