O-STA

Zakaj za neposredni spletni prenos izbrati Slovensko tiskovno agencijo?

Za Slovensko tiskovno agencijo je teden, zaznamovan s številnimi sodelovanji. V jesenskih mesecih, bogatimi z dogodki, je tudi letos zaživel video servis video.sta.si, v okviru katerega smo uspešno izpeljali mnoge neposredne spletne prenose. Zagotovili smo tudi več fotografiranj po naročili in pripravili vsebine v obliki članka STAfokus. Kaj nas loči od drugih ponudnikov podobnih storitev in zakaj naročniki zaupajo prav nam? Več v nadaljevanju.

Naročniki nas prepoznavajo kot zaupanja vrednega partnerja, na katerega se lahko zanesljivo oprejo pri izvedbi projektov. Z dolgoletno tradicijo, zanesljivostjo in prilagodljivostjo gradimo močne odnose ter ustvarjamo rešitve, prilagojene specifičnim potrebam naših strank.

DOSEG

Naša največja prednost je izjemen doseg in visoka stopnja kredibilnosti, ki zagotavljata, da vaša vsebina zanesljivo doseže ciljno občinstvo in nikoli ne ostane spregledana. Smo prisotni na vseh pomembnih platformah - naše najbolj priljubljeno omrežje je Facebook, kjer nas spremlja več kot 51.000 sledilcev, sledijo pa mu LinkedIn, YouTube, X, Instagram, Threads.

BOGAT ARHIV

Vse vsebine, ki jih ustvarjamo za naročnike, so dostopne tudi v našem arhivu. Neposredni prenosi, ki jih zagotavljamo v okviru STAvideo, so na voljo za brezplačen ogled kadarkoli. Enako velja za vsebine iz našega servisa novic in STAfoto, ki hrani bogato zbirko fotografij.

EKIPA IN TEHNIČNA PODPORA

Naročnikom, ki želijo svojo vsebino predstaviti v video formatu, nudimo celovito medijsko podporo - od začetne ideje do končne izvedbe. Ne glede na to, ali gre za prenos dogodka v živo, organizacijo okrogle mize, ustvarjanje videoposnetkov ali snemanje, zagotovimo vam tehnično in vsebinsko podporo, skladno z uredniškimi standardi STA.

POSEBNA SPLETNA STRAN ZA NAROČNIŠKE SPLETNE PRENOSE

Za učinkovito in enostavno spremljanje naročniških neposrednih prenosov poskrbimo tudi z izdelavo namenske spletni strani. Posebno spletno stran pripravimo nekaj dni pred dogodkom. Nanjo poleg ključnih podatkov o dogodku vključimo tudi povezavo, na kateri bo mogoče spremljati prenos. Z unikatnim spletnim linkom je naročniku prijazna za komuniciranje dogodka in distribucijo po različnih kanalih. Po koncu prenosa na spletni strani ostane posnetek dogodka, ki je brezplačno na voljo na ogled. Spletno stran lahko opremimo tudi z drugimi multimedijskimi elementi, kot so fotografije in tonski posnetki.

V tem tednu smo taki spletni strani pripravili za Festival UNI.MINDS in slovesnost ob podpisu dogovora o nadaljnjem sodelovanju na področju znanosti in inovacij med Slovenijo in Francijo:

video.sta.si/prenos/uni-minds

video.sta.si/prenos/proteus

Kje lahko spremljate neposredne spletne prenose STA?

o-sta.si/35042/kje-lahko-v-zivo-spremljate-neposredne-spletne-prenose-sta

V tem tednu smo neposredno prenašali:


*****

Kaj nas čaka v prihodnjem tednu?

Spremljali boste lahko več neposrednih spletnih prenosov dogodkov. Za sodelovanje z STA so se odločili:

  • MOPE (21. 10.) - Druga javna tribuna ministrstva za okolje, podnebje in energijo, na kateri bodo obravnavali finančne vidike projekta Jek 2, s posebnim poudarkom na finančni konstrukciji investicije ter dolgoročnih ekonomskih učinkih.

  • MZEZ (22. 10.) - Odprtje 2. slovenskega humanitarnega foruma: Za svet brez lakote

Kako do nas?

Več o naših aktualnih projektih, storitvah, novostih, dogodkih in posebnih ponudbah najdete tudi na profilu STA Marketing na LinkedInu, za sodelovanje in povpraševanje pa pišite na marketing@sta.si.