O-STA

Brijot Imaging Systems bo na ISC West v Las Vegasu razkril novo generacijo naprav za milimetrske valove za pregledovanje stvari in oseb

Druga generacija sistema BIS-WDS(R) GEN 2 ima izjemno zmožnost > odkrivanja skritih predmetov in določanja lokacij, kjer se nahajajo!

VEČPREDSTAVNOSTNE VSEBINE NA VOLJO NA: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5357367

ORLANDO, Florida, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 16. marec 2007 - Brijot Imaging Systems je predstavil 2. generacijo sistema za odkrivanje predmetov in ljudi BIS-WDS(R) GEN 2. Sistem je namenjen hitrejšemu odkrivanju prikritih groženj, zmanjševanju morebitnih izgub ter navideznemu pregledu posameznikov v realnem času. Sistem bo 28. marca > 2007 predstavljen na sejmu ISC West v Las Vegasu - stojnica 19063.

"Globalne varnostne grožnje so posameznike, podjetja in vlade prisilile v razmišljanje o uporabi dodatnih varnostnih ukrepov za > varovanje življenj in lastnine," je dejal Mitchel J. Laskey, predsednik uprave in predsednik podjetja Brijot. "Kot eno od vodilnih podjetij na tem področju moramo le ugotoviti, da terorizem, vandalizem, kraje in nasilni zločini zahtevajo tehnološki napredek za učinkovito omejevanje ob hkratnem povečevanju stopnje varnosti - in od tu izhaja razvoj 2. generacije sistema Brijot BIS-WDS(R) GEN 2."

Nova generacija sistema BIS-WDS(R) GEN 2 je izdelana za spopad z varnostnimi izzivi današnjega sveta. Sistem ima bistveno izboljšane zmožnosti za odzivanje na varnostne zahteve v različnih okoljih, kjer obstaja visoka stopnja varnostnega tveganja saj je doživel izboljšave pri načrtovanju, funkcionalnosti, zmogljivosti in zanesljivosti.

Kot prvi pasivni sistem za nadzor, ki omogoča opazovanje v območju milimetrskih valov v realnem času, BIS-WDS(R) GEN 2 zagotavlja hiter in diskreten način odkrivanja skritih groženj - naj gre za eksplozive, orožje, tihotapsko blago, ukradeno elektronsko opremo ali ostale predmete. BIS-WDS(R) GEN 2 je edini sistem za pregled ljudi, ki omogoča učinkovito odkrivanje skritih pijač in gelov. Tehnologija milimetrskih valov podjetja Brijot je vgrajena v najbolj učinkovit in pretočni sistem za pregled oseb, ki trenutno obstaja na tržišču.

Sistem uporablja napredno tehnologijo za odkrivanje, ki je trenutno ne uporablja noben drug podoben izdelek na tržišču. Tehnologija upravljavcem omogoča določiti položaj skritih predmetov, pomaga pri izboru oseb, ki bi jih bilo potrebno izprašati in locira položaj skritega predmeta. Vgrajen alarm zagotavlja učinkovito delovanje na daljavo in zmanjšuje potrebno število osebja. Shranjeni posnetki so narejeni v milimetrskih valovih in ne razkrivajo anatomskih podrobnosti ter zagotavljajo zasebnost.

Dokazana zanesljivost tehnologije podjetja Brijot lahko dosega visoke varnostne standarde tako ob samostojni uporabi ali kot del obsežnega večstopenjskega varnostnega sistema. Sistem lahko namestite ob vhodu, lahko pa ga tudi integrirate z obstoječimi napravami kot so rentgeni ali kovinski detektorji ter tako odkrijete predmete, ki tem napravam ostanejo skriti. BIS-WDS(R) GEN 2 po celotnem svetu prodajata Brijot Imaging Systems, Inc. in zanesljivi partnerji.

Za dodatne informacije obiščite www.brijot.com.

O podjetju Brijot Imaging Systems, Inc.

Brijot Imaging Systems, Inc. s sedežem in izobraževalnim centrom v Orlandu, Florida, načrtuje, izdeluje in prodaja napreden sistem za zaznavanje predmetov in oseb v milimetrskih valovih, imenovan BIS-WDS(R) GEN 2. Nenadkriljivo tehnološko znanje podjetja Brijot je namenjeno spopadu z varnostnimi izzivi v nevarnih okoljih. Podjetje je začelo z izdelavo in distribucijo izdelkov strankam po celotnem svetu v letu 2006.

KONTAKT:

Brijot Imaging Systems, Inc., Orlando

Nancy Noriega, +1-407-641-4635

nnoriega@brijot.com

VEČPREDSTAVNOSTNE VSEBINE NA VOLJO NA:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5357367.

KONTAKT: Brijot Imaging Systems, Inc., Orlando

Nancy Noriega,

407-641-4365

nnoriega@brijot.com