O-STA

Mail2web.com je postal partner v Microsoftovem programu Microsoft gold certified partner excellence program

Mail2web.com pridobil štiri ali več kompetenc za rešitve v Microsoftovem partner programu

TORONTO, Kanada - (BUSINESS WIRE) - 7. junij 2007 - Ponudnik spletnih storitev Mail2web.com je sporočil, da je postal član Microsoftovega programa Microsoft gold certified partner excellence program. Program je namenjen kanadskim partnerjem programa Microsoft gold certified partners, ki so v Microsoftovem partner programu dosegli štiri ali več kompetenc, in ki svojim strankam prinašajo inovativne rešitve ter dodano vrednost.

Od leta 1997 se Mail2web.com osredotoča na SaaS (Programska oprema kot storitev - Software As A Service) model, ki omogoča sodelovanje in virtualne rešitve za pisarno. Med storitve spadajo dostop do e-poštnih računov iz različnih platform; samozadostne rešitve "na ključ" na osnovi platform Microsoft Exchange in Microsoft SharePoint; klicni in Wi-Fi dostop do interneta po vsem svetu; rešitve za neposredno sporočanje (IM) za različne platforme, tudi za mobilne naprave; prilagodljive dodatne virtualne pisarniške storitve, vključno z mobilno komunikacijo, IP telefonijo in satelitskimi komunikacijami. Vse storitve so prilagojene tudi za mobilne naprave, na primer Blackberry telefone, vse mobilne naprave z operacijskim sistemom Windows Mobile in naprave proizvajalcev Nokia, SOnyEricsson, Motorola, LG, Samsung in HTC, ki za sinhronizacijo uporabljajo Microsoft ActiveSync. Dostop do storitev je mogoč tudi iz vseh osebnih računalnikov, ne glede na vrsto internetne povezave. Mail2web.com storitve uporablja 16 milijonov strank v 220 državah sveta, podpora pa je na voljo v 26 jezikih.

"Zelo smo veseli, da smo v Microsoft gold certified partner excellence programu. Članstvo nam omogoča, da strankam jasno predstavimo naše znanje in sodelovanje z Microsoftom," je dejal izvršni direktor Tony Yustein. "Prednosti tega programa nam bodo omogočile, da bomo še naprej izboljševali in izkazovali naše enkratne zmožnosti pri Microsoftovih kompetencah."

Mail2web.com je moral za vstop v Microsoft gold certified partner excellence program doseči štiri ali več kompetence za rešitve. Microsoft kompetence so namenjene temu, da lahko stranke takoj preverijo sposobnosti posameznih Microsoftovih partnerjev glede specifičnih rešitev. Za vsako kompetenco je potrebno izpolniti točno določene zahteve, ki so oblikovane tako, da natančno zajemajo posamezne sposobnosti in storitve, ki jih nudijo tehnološki partnerji.

"Microsoftove kompetence s koristnim usposabljanjem in viri za poslovni razvoj tehnološkim partnerjem dajejo konkurenčno prednost na trgu," je dejala Lora Gernon, direktorica programa Partner Group pri družbi Microsoft Canada Co. "Zadovoljni smo, da je Mail2web.com postal član Microsoft gold certified partner excellence programa, kar priča o njegovi predanosti in znanju pri zadovoljevanju strank z uporabo Microsoftovih produktov in tehnologij."

O Mail2web.com

Že od leta 1997 je Mail2web.com vodilni ponudnik spletnih rešitev 16 milijonom uporabnikov v 220 državah, pri čemer nudi podporo v 26 jezikih. Kot Microsoftov gold certified mobility solutions partner Mail2web.com s pomočjo najnovejše tehnologije razvija storitve, ki so preproste za uporabo.

KONTAKT:

Mail2web.com

John Carthy, +1-416-957-7419

johnc@softcom.biz