O-STA

mail2web.com razkrije svoje načrte za globalno podporo novega iPhone podjetja Apple

TORONTO -- (BUSINESS WIRE) �- 28. junij, 2007 mail2web.com, globalni vodja v mobilnem sodelovanju in rešitvah sporočanja, je danes oznanil, da bo nudil storitve za podporo novega iPhone, ki ga je nedavno lansiralo podjetje Apple.

iPhone je težko pričakovani novi mobilni telefon podjetja Apple. Pohvali se lahko s popolnoma revolucionarnim uporabniškim vmesnikom, zasnovanim na zaslonu na dotik, meri pa na tehnološke poznavalce, kot tudi na stilsko zavedne potrošnike.

mail2web.com nudi storitve porabnikom in podjetjem, kar jim omogoča, da imajo svoje pomembne informacije ves čas usklajene med več osebnimi računalniki in mobilnimi napravami. Z uporabo računalniških okolij Microsoft Exchange Server in SharePoint Services mail2web.com ustvarja mobilno virtualno pisarno, ki jo uporabniki lahko nesejo kamorkoli.

"Svoje storitve nudimo 16 milijonom strank v 220 državah, podpiramo 26 jezikov. Vznemirjeni smo, da bomo te storitve nudili tudi uporabnikom iPhone," je dejal Stephen Nichols, vodja trženja pri mail2web.com.

"Mobilni telefoni brez povezljivosti na vaše pomembne informacije so kot avtomobili brez navigacijskih sistemov. Lahko živite brez njih in nikoli ne boste izvedeli, kaj zamujate. Ko pa jih enkrat preizkusite, ne morete živeti brez njih. Zbliževanje mobilnosti in povezljivosti predstavlja naslednji val internetne revolucije," je dejal Tony Yustein, predsednik izvršilnega odbora pri mail2web.com.

mail2web.com ponuja storitve, ki segajo od brezplačnih do tistih, ki stanejo 9,95 ameriškega dolarja na mesec za porabnike in podjetja, ki želijo imeti dostop do svoje elektronske pošte in drugih pomembnih informacij, kot so koledar, kontakti, seznam opravil, pomembni arhivi, in jih želijo deliti s prijatelji in sodelavci. Z uporabo Microsoftove ActiveSync in PUSH tehnologije je kakršna koli spreminjajoča se informacija v sekundah dostavljena med več računalniki in mobilnimi napravami. Ta tehnologija praktično odpravlja potrebo po napravah kot so telefoni Blackberry, saj dostavlja isto informacijo z enako ali boljšo hitrostjo ter enako ali bolj varno. Porabniki in podjetja imajo zdaj več svobode glede tega, kateri telefon želijo uporabljati in s katerim ponudnikom brezžičnih storitev želijo sodelovati. Storitev Blackberry je mogoče v polnosti doživeti le z uporabo omejene Blackberry strojne opreme in s posebnimi podatkovnimi načrti brezžičnih nosilcev, medtem ko lahko pri Microsoftovi ActiveSync PUSH tehnologiji porabniki in podjetja izbirajo v široki paleti mobilnih telefonov kot so Windows Mobile naprave, Nokia, SonyEricsson, Samsung, Motorola in iPhone kot zadnja pridobitev.

mail2web.com, Microsoftov zlati partner z Microsoftovo oznako odličnosti je bil prvo podjetje, ki je strankam omogočilo, da brezplačno preizkusijo to tehnologijo s storitvami mail2web.com LIVE.

Več informacij o storitvah mail2web.com je mogoče dobiti na http://services.mail2web.com.

O mail2web.com

Podjetje mail2web.com, ustanovljeno leta 1997 in z glavnim sedežem v Torontu, je storitvena znamka podjetja SoftCom Technology Consulting Inc. mail2web.com nudi rešitve končnim uporabnikom, kot tudi zasebne in WHITE LABEL rešitve brezžičnim nosilcem, proizvajalcem naprav, distributerjem in trgovcem na drobno.

KONTAKT:

For mail2web.com

John Carthy, +1-416-957-7419

johnc@softcom.biz