O-STA

Odvetniška pisarna Bracewell & Giuliani London izreka dobrodošlico novemu partnerju

LONDON--(BUSINESS WIRE)�-21. junij, 2007�-Odvetniška pisarna Bracewell & Giuliani LLP je danes oznanila, da je bil Adam Mozel imenovan za partnerja v njihovi londonski podružnici, Bracewell & Giuliani (UK) LLP. Primarno področje prakse g. Mozela so kapitalski trgi in transakcije z vrednostnimi papirji.

V svoji karieri je g. Mozel zastopal podjetniške in neodvisne emitente, investicijske in poslovne banke v širokem razponu kapitalskih trgov in drugih finančnih poslov, ter nudil nasvete glede urejevalnih kapitalskih vprašanj, kompleksnih dolgov, strukturiranih financiranj na podlagi izvedenih finančnih instrumentov, struktur obveznic, spremenljivih/zamenljivih vrednostnih papirjev, lastniških in z lastniškim kapitalom povezanih vrednostnih papirjev, vključno s privatizacijo in javnimi ponudbami, prestrukturiranj/ponovnih odkupov obveznosti, bilateralnih in posojilnih transakcij bančnega konzorcija in listninjenja. Preden se je pridružil odvetniški pisarni Bracewell, je g. Mozel delal v pisarni Allen & Overy LLP in v londonski pisarni podjetja Cleary Gottleib Steen & Hamilton LLP.

G. Mozel, diplomant College of Law v Londonu iz leta 1995, je nižji odvetnik Vrhovnega sodišča Anglije in Walesa ter član društva The Law Society.

O odvetniški pisarni Bracewell & Giuliani LLP

Odvetniška pisarna Bracewell & Giuliani LLP sodi med vodilne odvetniške pisarne v državi. S 400 odvetniki v New Yorku, Connecticutu, Teksasu, Washingtonu, Dubaju, Kazahstanu in Londonu smo izrazito pozicionirani za delo s strankami, zgoščenimi v sektorjih energetskih in finančnih storitev po vsem svetu. Leta 2005 se je pisarni kot starejši družabnik pridružil nekdanji župan mesta New York, Rudolph W. Giuliani. Njegov mednarodni sloves po sposobnostih vodenja in reševanja problemov je enkratna pridobitev za naše stranke, med katere sodijo podjetja z lestvice Furtune 500, večje finančne institucije, vodilni zasebni investicijski skladi, državne ustanove in posamezniki. Za več informacij o pisarni Bracewell & Giuliani obiščite www.bgllp.com.

O pisarni Bracewell & Giuliani (UK) LLP

Pisarna Bracewell & Giuliani (UK) LLP tesno sodeluje z drugimi pisarnami Bracewell z namenom omogočanja storitev angleškega prava mednarodnim strankam. S svojega londonskega sedeža deluje v kombinaciji s pisarnami Bracewell v Kazahstanu, New Yorku, Dubaju in Houstonu. Pisarna Bracewell & Giuliani (UK) LLP se osredotoča na mednarodne kapitalske trge, bančništvo, listninjenja, strukturna financiranja, združitve in pridobitve na nastajajočih trgih, vključno s Kazahstanom, drugimi državami nekdanje Sovjetske Zveze in Ukrajino.

KONTAKT:

Bracewell & Giuliani LLP

Melanie Hillis, 713-221-1165

melanie.hillis@bgllp.com

ali

Hellerman Baretz Communications LLC

Jennifer Gronwaldt, 281-913-5536

jgronwaldt@hellermanbaretz.com