O-STA

Aldon izbral distributerja za nordijske države

EMERYVILLE, Kalifornija, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 11. julij 2007 - Aldon, vodilni ponudnik rešitev upravljanja z aplikacijami (Application Lifecycle Management - ALM) na podlagi procesov, je dansko svetovalno in programsko podjetje SOSY določil za svojega distributerja v nordijskih državah. SOSY bo Aldon zastopal na Danskem, Švedskem, Norveškem, Finskem in v Islandiji.

SOSY je iskal novega partnerja za upravljanje s spremembami in se je po temeljitem pregledu trga in oceni programske opreme odločil, da bo postal distributer za Aldon.

"Želeli smo poiskati podjetje, čigar pristop se sklada z našim, podjetje ki je zavezano nudenju najboljših izdelkov in podpore," je dejala Helle Mering, direktorica SOSY. "Programski paket Aldon Suite je zbirka raznovrstnih orodij za upravljanje s spremembami, ki nam omogoča nudenje storitev za odprte kot tudi za System i računalniške sisteme. Zbirka prav tako vsebuje spletna orodja za upravljanje s težavami, spremembami in zahtevami."

SOSY že pripravlja svojo prvo različico programske opreme Aldon Suite za stranke, in to komaj en teden po sklenitvi dogovora s podjetjem Aldon."

SOSY je uveljavljeno, uspešno in spoštovano podjetje v nordijski regiji," je dejal David Lefkowich, član uprave za globalno prodajo pri podjetju Aldon. "Omogočilo nam bo potrebno prisotnost na lokalnem trgu, tako tehnično kot tudi prodajno, njihova usposobljenost na področju finančnega sektorja pa nas čudovito dopolnjuje."

O podjetju SOSY

SOSY je zasebno dansko podjetje za svetovanje in programsko opremo. Podjetje se osredotoča na platformo IBM eServer System i in je specializirano za avtomatizacijo, kopiranje podatkov, poslovno svetovanje in razvoj programske opreme ter preizkušanje. Večina uporabnikov storitev in izdelkov so večja podjetja za proizvodnjo, trgovino, finance in zunanje izvajanje. SOSY je bil ustanovljen leta 1989 in je bil prvi mednarodni distributer podjetja Help/Systems, Inc, vodilnega svetovnega podjetja pri avtomatizaciji delovanja in poslovnem svetovanju za System i podjetja IBM. SOSY danes predstavlja številne vrhunske dobavitelje znotraj svojih področij in iz svojega sedeža v bližini Kopenhagna nudi podporo uporabnikom v 25 državah. Za več podatkov obiščite spletno stran www.sosy.dk.

O podjetju Aldon

Aldon je vodilni ponudnik rešitev upravljanja z aplikacijami (Application Lifecycle Management - ALM), ki prinaša prednosti upravljanja s spremembami aplikacij na podlagi njihovega delovanja na področju informatike. Aldon tako pomaga pri prenosu in zagonu bistvenih poslovnih aplikacij. ALM rešitve podjetja Aldon podpirajo današnja moderna podjetja tako, da IT razvijalcem omogoča bistveno skrajšanje časa potrebnega za prihod njihovih izdelkov na trg, zmanjševanje poslovnih težav, doseganje skladnosti z veljavno zakonodajo in povečuje dobičkonosnost. Preko 1300 podjetij, vključno s sedemdesetimi, ki se nahajajo na lestvici Fortune 100, uporablja ALM rešitve podjetja Aldon za namestitve programske opreme v podjetjih in spremembe pri upravljanju s svojimi IT poslovnimi procesi. Aldon je bil ustanovljen leta 1979 in ima sedež v Emeryvillu v Kaliforniji. Podjetje posluje tudi preko 14 poslovalnic v več kot 40 državah. Za več podatkov obiščite www.aldon.com.

KONTAKT:

Aldon

Sarah Johansen, 510-986-8503

sjohansen@aldon.com

ali

Red Lorry Yellow Lorry

Kim Willsher, +44 (0) 20 7403 8878

kimw@rlyl.co.uk