O-STA

Aldon vidi potencial za rast na bližnjevzhodnem tržišču

Naraščanje potreb po ALM rešitvah razlog za odprtje nove podružnice

LONDON, Združeno kraljestvo/EMERYVILLE, Kalifornija, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 17. julij 2007 - Aldon, vodilni ponudnik rešitev upravljanja z aplikacijami (Application Lifecycle Management - ALM) na podlagi procesov, je danes objavil, da je odprl podružnico na Bližnjem vzhodu, s katero želi pomagati pri razvoju poslovnih priložnosti in informacijskih pobud v vsej regiji. Podjetje je prav tako imenovalo Samirja Bekdašija za vodjo odnosov s strankami v regiji. Bekdaši bo odgovoren za poslovni razvoj na Bližnjem vzhodu, v Severni Afriki, Grčiji in Turčiji.

Bližnji vzhod predstavlja pomembno in strateško regijo za Aldon, predvsem na področju bančništva, najbolj uspešnega tržnega segmenta podjetja. Marčevsko poročilo svetovalnega podjetja Gartner z naslovom "Poglavitna vprašanja za ponudnike tehnologij: Programski trg držav regije EMEA v letu 2007" (Key Issues for Technology Providers: EMEA Software Market, 2007) pravi, da naj bi "Vzhodna Evropa, Bližnji vzhod in Afrika dosegali eno najvišjih gospodarskih rasti na svetu". Poročilo prav tako ocenjuje, da je "Zahodna Evropa izjemno veliko in konkurenčno tržišče, ki zahteva čim boljše rešitve, medtem ko trgi Vzhodne Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike ponujajo izzive a tudi nagrade za prodajalce programske opreme, saj podjetja v teh regijah potrebujejo razvoj bazičnih aplikacij in moderne infrastrukture".

Bekdaši je že 26 let prisoten na področju programske opreme na Bližnjem vzhodu in ima poglobljene izkušnje ter znanje. Preden se je pridružil Aldonu, je bil zaposlen kot izvršni direktor offshore podjetja za programsko opremo BERIT. Prav tako je bil vodja prodaje pri QuanTechu in poslovni direktor pri Bull ME, kjer je bil zaposlen 21 let.

"Ker je regija ena od najhitreje gospodarsko razvijajočih se na svetu in zaradi velikanskega razvoja, ki se trenutno dogaja v bančništvu, vidimo ogromen razvojni potencial za naše ALM rešitve," je dejal Matt Scholl, izvršni direktor Aldona. "Bekdašijeve izkušnje in prisotnost na trgu bosta izjemnega pomena za stranke in pri nadaljnjem razvoju IT infrastrukture podjetij za izboljšanje poslovnih pogojev".

"ALM in spremembe pri upravljanju so bistvena področja rasti na vse bolj konkurenčnem bližnjevzhodnem trgu in Aldon je že dobro prepoznavno ime v regiji," je dejal Samir Bekdashi, vodja odnosov s strankami v regiji pri Aldonu. "Zavezanost podjetja k upravljanju s procesi in izpolnjevanje potreb zaposlenih v IT sektorju, bosta predstavljali ključni dejavnik pri prihodnjem razvoju Aldona v regiji".

O programskem paketu Aldon

ALM rešitev podjetja Aldon IT podjetjem omogoča avtomatizacijo procesov, upravljanje s potrebami in nastavitvami programske opreme, omogoča nadzor nad delovanjem več različic programske opreme in dostavo le-te po vsem svetu. S svojo zmožnostjo delovanja v obsežnih okoljih na več programskih platformah in s potrebami različnih geografskih okolij paket programske opreme Aldon Suite podjetjem podaja točno določen, ponovljiv, izmerljiv in sledljiv postopek pri vseh stopnjah njihovega razvoja aplikacij. Programski paket vsebuje Aldon Lifecycle Manager, Aldon Deployment Manager in Aldon Community Manager.

O podjetju Aldon

Aldon je vodilni ponudnik rešitev upravljanja z aplikacijami (Application Lifecycle Management - ALM), ki prinaša prednosti upravljanja s spremembami aplikacij na podlagi njihovega delovanja na področju informatike. Aldon tako pomaga pri prenosu in zagonu bistvenih poslovnih aplikacij. ALM rešitve podjetja Aldon podpirajo današnja moderna podjetja tako, da IT razvijalcem omogoča bistveno skrajšanje časa, potrebnega za prihod njihovih izdelkov na trg, zmanjševanje poslovnih težav, doseganje skladnosti z veljavno zakonodajo in povečuje dobičkonosnost. Preko 1300 podjetij, vključno s sedemdesetimi, ki se nahajajo na lestvici Fortune 100, uporablja ALM rešitve podjetja Aldon za namestitve programske opreme v podjetjih in spremembe pri upravljanju s svojimi IT poslovnimi procesi. Aldon je bil ustanovljen leta 1979 in ima sedež v Emeryvillu v Kaliforniji. Podjetje ima tudi preko 16 podružnic, ki pokrivajo preko 40 držav. Za več informacij obiščite www.aldon.com.

KONTAKT:

Aldon

Sarah Johansen, +1 510-986-8503

sjohansen@aldon.com

ali

Red Lorry Yellow Lorry

Kim Willsher, +44 (0) 20 7403 8878

kimw@rlyl.co.uk