O-STA

FASHION TV praznuje 10. obletnico s svetovno turnejo na krovu mega FTV jahte

Televizijska postaja Fashion TV, ki jo je leta 1997 ustanovil Michel Adam, se že sedaj lahko pohvali z neverjetno zgodbo o uspehu. Tako je FTV prisotna v več kot 200 državah po vsem svetu in prek 40 satelitov, s katerimi upravljajo RRSAT zveze, dosega že 348 milijonov gospodinjstev. FTV je edina svetovna TV postaja, ki je osredotočena izključno na modo, lepoto in stil zato najbolj sveže novice s sveta mode prinaša 24 ur na dan vse dni v tednu. Videti jo je mogoče na skoraj sedem milijonih lokacij, med drugim v barih, fitness studiih, centrih dobrega počutja in modnih butikih.

Na dnevnem sporedu so zvezdniška imena modnega oblikovanja, kot so Lagerfeld, Galliano, Armani, Westwood in Elie Saab, ter njihovi vrhunski modeli Gemma Ward, Naomi Campbell, Julia Stegner in Gisele Bündchen.

Spletno stran www.ftv.com mesečno obišče skoraj 700.000 ljubiteljev mode, saj ponuja največjo spletno knjižnico na temo mode na svetu, v kateri so na voljo prav vse prireditve v zadnjih desetih letih.

Desetletnico delovanja bomo praznovali z vrsto dogodkov po vsem svetu, med drugim z modnimi revijami, izbori modelov, zabavami, DJji in znanimi osebnostmi na krovu ekskluzivne mega jahte FASHION TV, F-DIAMOND (www.ftv.com/yacht), in v najbolj trendovskih lokalih svetovnega slovesa v Cannesu, Parizu, Los Angelesu, Varšavi, Londonu, New Yorku, Hong Kongu, Singapuru, Šanghaju in Tokiu. Svetovna turneja bo imela med 1. avgustom 2007 in 12. oktobrom 2008 postanke na 55 lokacijah. Turnejo bodo spremljali mednarodno uveljavljeni DJji, kot sta Bob Sinclar in Timbaland.

V okviru svetovne turneje jahte F-Diamond bo potekalo tudi kronanje Miss FASHION TV. Na izboru se bo iz tedna v teden predstavilo trideset mednarodnih modelov. Vrhunec turneje bo finalni izbor Miss FTV, ki bo potekal med poletnimi olimpijskimi igrami v Pekingu avgusta 2008.

Turneja F-DIAMOND ponuja enkratno priložnost za sponzorje, da svoje blagovne znamke predstavijo na svetovnem trgu.

a fotografije: fotografija je posredovana prek EPA (European PressphotoAgency) in jo je mogoče brezplačno prenesti pod:http://www.ots.at/redirect.php?ftv

Kontakt:

http://www.ftv.com/pr

Tel: +43-1-513-12-67

Email: marketing@ftv.com