O-STA

Griffinov klan z burlesko prvega dela "Vojne Zvezd" - "Družinski človek: "Modra žetev"

Twentieth Century Fox Home Entertainment bo januarja dal na police DVD s še nikoli videnimi scenami, komentarji, intervjujem z Georgem Lucasom in drugimi, ter s prvim pogledom v naslednjo smešno intergalaktično pustolovščino.

Na voljo je tudi posebna izdaja v zbirateljski embalaži z majico, zbirateljskimi kartami, 3-D očali in drugim.

Uredniki zabavnih oddaj/TV/pisci TV oddaj MULTIMEDIJSKO GRADIVO NA VOLJO NA: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5536680

LOS ANGELES - (BUSINESS WIRE) - 5. november 2007 - Pred davnimi časi, ampak nekako v prihodnosti... Twentieth Century Fox Home Entertainment predstavlja predrzen vpogled v vesolje "Vojne zvezd" (Star Wars (TM)) s filmom "Družinski človek: Modra žetev" (Family Guy Presents "Blue Harvest"), ki je parodija popularne animirane serije "Družinski človek" (Family Guy) na film s katerim se je vse začelo - "Epizoda IV: Novo upanje. DVD bo v ZDA in Kanadi na voljo 15. januarja, mednarodna predstavitev bo 22. januarja. V "Modri žetvi" se Peter, Lois, Stewie, Brian in nekaj najodličnejših prebivalcev mesta Quahog znajde sredi priljubljenega znanstvenofantastičnega epa Georga Lucasa. Začutite šalo na najbolj predrzen in smešen način s Han Solo Smetnjakom (Peter), ki se potaplja za pohištvom, Darthom Vaderjem (Stewie), ki kaka v plenice, Lukeom (Chis), ki se bojuje proti "Tajskim" bojevnikom, in C-3PO (Quagmire), ki se spogleduje z matričnim tiskalnikom iz osemdesetih.

S smešnimi nastopi Rusha Limbaugha, Chevyja Chasea, Beverly D'Angelo in Helen Reddy je "Modra žetev" "čisti hommage, ki na smešen način obdela "Vojno zvezd" in veliko resničnega življenja" (Associated Press). DVD vsebuje več kot štiri minute še nikoli videnega materiala, necenzurirano filmsko glasbo, intervjuja s Sethom MacFarlaneom in Georgeom Lucasom in prve odlomke iz naslednje parodije "Družinskega človeka" na "Vojno zvezd", ki jo še snemajo (pod delovnim naslovom "Nekaj, nekaj, nekaj temna stran"). Za prave oboževalce "Družinskega človeka" in "Vojne zvezd" je na voljo tudi posebna izdaja DVD-ja v zbirateljskem pakiranju, z zbirateljskimi kartami, ekskluzivno brošuro, 3-D očali, majico in drugimi izdelki. Predlagani maloprodajna cena za DVD "Družinski človek: Modra žetev" je 34,99 ameriških / 46,98 kanadskih dolarjev.

Vsebina filma "Družinski človek: Modra žetev"

Griffinov klan izvablja salve smeha, ko na neverjetno zabaven način predela največjo znanstvenofantastično sago! Kdo ve, kaj se lahko zgodi, ko Peter igra bahavega Han Sola, Lois seksi Princeso Leio, ko je Chris pubertetniški Luke Skywalker ter Brian olikan Chewbaca, Stewie pa je ko kot Darth Vader končno sprejel svojo temno stran. To epsko parodijo, polno predrznih smešnic, zmedenih droidov in več intergalaktične satire kot je lahko sklatite s svetlobnim mečem, mora imeti vsak oboževalec "Družinskega človeka". Naslov epizode izvira iz skrivnega naslova, ki so ga uporabljali med snemanjem filma "Vojna zvezd Epizoda VI: Vrnitev Jedija".

Posebni dodatki na DVD ju "Družinski človek: Modra žetev"

---------------------------------------------------------------------- --

--Standardna izdaja

--Več kot štiri minute ekskluzivnega DVD gradiva

--Komentarji

--Intervjuja s Sethom MacFarlandom in Georgem Lucasom

--Necenzurirana filmska glasba

--Predfilm prihajajoče parodije na "Vojno zvezd" "Nekaj, nekaj, nekaj temna stran"

--Posebna izdaja

--Standardna izdaja "Družinski človek: Modra žetev"

--Zbirateljska embalaža

--Scena boja v 3-D

--3-D očala

--Majica

--Zbirateljske karte

--Ekskluzivna brošura

Celotne konfiguracije naslova in začetki prodaje bodo objavljeni glede na posamezna območja.

"VOJNA ZVEZD" in vsa povezana imena oseb in drugih lastin so blagovna znamka in /ali imajo zaščitene avtorske pravice pri Lucasfilm Ltd. in/ali katerem njegovih odvisnih podjetij v ZDA in drugih državah. TM in (C) Lucasfilm Ltd. Vse pravice pridržane. Vse druge blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov.

Priznan svetovni vodilni konj v zabavni industriji, Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC (TCFHE) je svetovni marketinški, prodajni in distributerski zastopnik vseh Foxovih filmskih in televizijskih programov na VHS, DVD in Blu-ray Discih (BD), kot tudi vseh pridobljenih in lastnih produkcij. Podjetje tudi izdaja vse produkcije MGM Home Entertainment po svetu. TCFHE vsako leto predstavi na stotine novih in izboljšanih izdelkov, ki jih posreduje maloprodajnim trgovcem - od množičnih trgovcev in skladišč, do specializiranih trgovin in internetnih prodajaln po celem svetu. Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC je podružnica Twentieth Century Fox Film Corporation, podjetja News Company.

MULTIMEDIJSKO GRADIVO NA VOLJO NA:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5536680

KONTAKT:

Domači kontakti:

Fox Home Entertainment

Kavita Smith / Dorrit Ragosine

(310) 369-8435 / (310) 369-3913

ali

Bender/Helper Impact

Conor Sellers / Sarah Gumina

(310) 473-4147

ali

Mednarodni kontaki:

Fox Int'l Home Entertainment

Melissa Loseby / Marla Rothschild

(310) 369-2705 / (310) 369-5827