O-STA

Podjetje American Banknote (ABnote) je kupilo American Keystone Manufacturing (Plastics) Limited in se tako širi na kanadski trg proizvodnje kartic ABnote povečuje kapacitete in širi svojo prisotnost po svetu

FORT LEE, New Jersey, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 24. marec 2008 - Korporacija American Banknote, matično podjetje družbe ABnote Group, je danes sporočila, da je za neznano vsoto kupila Keystone Manufacturing (Plastics) Ltd. s sedežem v kanadskem Torontu.

Nakup Keystonea, enega glavnih kanadskih podjetij, ki se ukvarjajo s plastičnimi karticami, bo skupini ABnote omogočil dostop do Keystonevih zelo raznolikih strank in ugleda na področju pametnih kartic. Poleg tega je ABnote sporočil, da bo Bud Kronenberg še naprej vodil obstoječo upravo.

Po prodaji je Keystone dobil neposreden dostop do širokega nabora novih tehnologij, vključno z "zelenimi" iniciativami Arthurja Blanka. Keystone bo svoje proizvodnje linije dopolnil z ABnotovo globalno prisotnostjo na področju izdaje pametnih kartic in najnovejših identifikacijskih izdelkov, kot tudi z varnim tiskanjem, skladiščenjem, pakiranjem in informacijsko tehnologijo.

"Smo izredno ponosni, da smo lahko pridobili tako kvalitetno in izkušeno ter veliko podjetje kot je Keystone," je povedal Steven Singer, predsednik in direktor korporacije American Banknote. "S Keystonom bomo na kanadski trg vstopili v zelo zanimivem času, ko se bančna skupnost približuje standardu kompatibilnosti EMV in ko obmejna identifikacija med ZDA in Kanado postaja ključnega pomena.

"Keystone je v Kanadi ustvaril edinstveno znamko - zmožnost izboljševati najpomembnejše sposobnosti ter izjemno znanje, ki ju je pridobil ABnote, pomeni, da bo Keystone lahko postal še pomembnejša sila na kanadskem trgu," je povedal Bud Kronenberg, direktor Keystonea. "Moja ekipa je z velikim ponosom združila moči z vodilnim podjetjem na trgu."

O American Banknote Corporation

American Banknote Corporation je krovna družba in matično podjetje ABnote Group, ki posluje preko svojih hčerinskih podjetij: American Banknote S.A. v Braziliji, Leigh Mardon v Avstraliji, ABnote NZ v Novi Zelandiji, CPS Technologies v Franciji, ABnote Europe, s.r.o. na Češkem ter American Bank Note Company in Arthur Blank & Co. v ZDA. Za več informacij o American Banknote obiščite www.americanbanknote.com ali pokličite 201-592-3400. Za več informacij o Keystonovih izdelkih obiščite www.keystoneplastics.com ali pokličite 416-293-3842.

KONTAKT:

American Banknote Corporation

David M. Kober, 201-592-3400

Izvršni podpredsednik

kober@americanbanknote.com