O-STA

Sprehod manekenk v modni obutvi Peko

Tržič, 12. maj - V petek, 9. 5., se je v Portorožu odvijala modna revija Palmers, manekenke pa so se po modni brvi sprehodile v čevljih Peko. Tako je bila gostom, ki so se spektakla udeležili, predstavljena kolekcija ženskih in moških čevljev, ki jo je družba Peko ustvarila v sodelovanju z modnim oblikovalcem Milanom Gačanovičem.

Modnega spektakla, ki ga je Palmers organiziral ob praznovanju svoje 91-letnice obstoja, se je udeležila množica znanih Slovencev, ki je lahko poleg brhkih manekenk opazovala tudi elegantne čevlje Peko. Obutev iz kolekcije, ki jo je Peko, prepoznavni ponudnik obutve za vso družino, ustvaril v sodelovanju z modni oblikovalcem Milanom Gačanovičem, je s svojo drznostjo navdušila prisotne. Uspešno sodelovanje bo svoje sadove obrodilo tudi junija letos, ko bo modne navdušence ponovno razveselila nova kolekcija "Peko by Gačanovič".

Kolekcija, izdelana v sodelovanju z Milanom Gačanovičem, je omejena. Tako ženska kot moška kolekcija sta dosegljivi na prodajnih policah v Ljubljani in po naročilu. Naročanje čevljev pa je možno tudi preko interneta (info@peko.si).

Dodatne informacije:

Mojca Meglič

E: mediji@peko.si

T: 04/ 537 91 10