O-STA

Peko gostil znane obraze iz političnega življenja

Tržič, 13. maj - Včeraj so se ogleda tovarne Peko udeležili slovenski politiki, poslanci poslanske skupine SDS, ki niso skrivali navdušenja nad razvojem in obetavnimi načrti podjetja.

Med zbranimi udeleženci so bili Pavel Rupar, predsednik in občinski svetnik v Tržiču, Franc Sušnik, Miro Petek, Zvone Černač, poslanci poslanske skupine SDS, in Anton Šuštar ter Vida Raztresen, svetnika SDS

občine Tržič. Obiskovalce je sprejela Marta Gorjup Brejc, predsednica uprave Peka, ki je gostom razkazala prostore tovarne Peko ter obrazložila celoten postopek izdelave čevljev. Znani obrazi iz političnega sveta so z navdušenjem pozdravili ogled in se strinjali,da je podjetje Peko v zadnjih letih naredilo pomembne korake naprej.

Marta Gorjup Brejc, predsednica uprave Peka, je ob ogledu povedala: "V Peku z veseljem gostimo vsakogar, zagotovo pa je sodelovanje z lokalnim okoljem in občino izjemnega pomena, saj nenazadnje zaposlujemo veliko Tržičanov. Z ogledi pobliže predstavimo delovanje našega podjetja, hkrati pa imamo priložnost spregovoriti o naših obetavnih prihodnjih načrtih."

Dodatne informacije:

Mojca Meglič

E: mediji@peko.si

T: 04 5379 110