O-STA

SISVEL in CESI v sodelovanju za uspešnost kitajskih standardov

TORINO, Italija - (BUSINESS WIRE) - 29. maj, 2008 - Podjetje za upravljanje patentov SISVEL je danes objavilo, da je s kitajskim inštitutom CESI sklenilo pogodbo o spodbujanju sodelovanja med kitajskimi in tujimi podjetji v zvezi s pravicami intelektualne lastnine in podpiranjem uspešnosti kitajskih standardov.

Na podlagi te pogodbe bo SISVEL s CESI-jem sodeloval tudi pri podpiranju in pospeševanju oblikovanja patentnih skupnosti za kitajske standarde. To bo omogočilo enostaven dostop do licenciranja pomembnih patentov za izvajanje novih kitajskih standardov in bo doprineslo k njihovi uspešnosti.

Sodelovanje z CESI-jem, ki bo pospešilo razvoj patentnih skupnosti za kitajske standarde, je velika čast za Sisvel, je oznanil Gian Antonio Pancot, generalni direktor podjetja SISVEL SpA. Ta pogodba je tudi v skladu z našim zavzemanjem za svetovno standardizacijo elektronskih tehnologij za široko uporabo, še pravi Pancot.

O podjetju CESI

CESI (Kitajski inštitut za standardizacijo elektronike) je kitajski neprofitni inštitut, ki se ukvarja s standardizacijo in ocenjevanjem skladnosti na področju elektronskih informacijskih tehnologij. Za to delo so ga pooblastili posebni vladni organi. CESI organizira razvoj nacionalnih in industrijskih standardov za elektronske informacijske tehnologije, ki temeljijo na širšem soglasju in preglednosti. CESI deluje v interesu javnosti, saj spodbuja znanstveni in tehnični razvoj ter sodelovanje pri mednarodni standardizaciji na področju elektronske informacijske tehnologije in s tem varuje legitimne nacionalne interese.

SISVEL je podjetje za upravljanje patentov, ki je v preteklih 25-ih letih postalo vodilno na področju spodbujanja inovacij in licenčnih patentov in je v svetovnem merilu priznano kot vodilno v večanju vrednosti patentov. SISVEL uporabnikom ponuja enostavno tehnološko platformo patentnih licenc in jim tako omogoča, da z eno transakcijo od več lastnikov patentov pridobijo vse patentne pravice, ki so potrebne za določen tehnološki standard. Za več informacij poglejte www.sisvel.com.

KONTAKT: Alberto Leproni

PR & Media Relations

Sisvel S.p.A

Tel: +39 011 9904114

Fax: +39 011 9863725

E-Mail: alberto.leproni@sisvel.com