O-STA

Silikonske prsi ravno v času nogometnega prvenstva?

Z novodobno kozmetično kirurgijo do večjih prsi brez silikona in skalpela

Dekle nogometnega zvezdnika s silikonskimi prsi, hollywoodske zvezdice s preveč zategnjenimi obrazi - vse to bo kmalu preteklost. Kozmetična kirurgija se razvija v interdisciplinarno medicino lepote in pomlajevanja, kjer je le malo prostora za silikon in skalpel.

Novodobna kozmetična kirurgija (angl. Novel Cosmetic Surgery) temelji predvsem na posegih, ki so prijazni telesu, opravljajo pa jih pod lokalno anestezijo. Dober primer za to je liposukcija z mikrokanilami, ki je nežna do tkiva in omogoča natančno oblikovanje telesa in obraza z minimalnim časom okrevanja.

Drugi steber novodobne kozmetične kirurgije je uporaba matičnih celic. S pomočjo matičnih celic lahko trajno povečamo prsi brez uporabe silikona - operacije kot so ritidektomija, zategovanje vek in glajenje gub z "vsadki" pa tako postajajo stvar preteklosti. Matiče celice lokalno zelo hitro pomladijo in obnavljajo tkivo, zato so uporabne za različne lepotne posege.

Tretji steber novodobne kozmetične kirurgije je pomlajevanje s hormoni (Hormonal Regeneration®). Številne navidez "naravne" kozmetične in funkcionalne tegobe, ki jih povezujemo s staranjem, so v resnici simptomi kroničnega pomanjkanja hormonov. Če povemo drugače: prezgodnje "staranje" je ozdravljiva hormonska bolezen. Z uporabo biološko identičnih hormonov lahko hormonsko raven vrnemo v optimalno stanje. S pomočjo notranjega obnavljanja in pomlajevanja boste videti 15 let mlajši in izžarevali boste lepoto in zdravje.

"Velikanski potencial novodobne lepotne kirurgije leži v kombinaciji vseh treh strategij," pravi DDr. Heinrich, dunajski strokovnjak za kozmetično kirurgijo. "Večino kozmetičnih težav lahko najbolje odpravimo s takšnim pristopom, rezultat pa je popolnoma naraven videz."

Več informacij najdete na: www.ddrheinrich.com.

Klinika DDr. Heinrich
Kontakt: Mag. Thorwald Fastner
e-pošta: kunden@ddrheinrich.com
spletna stran: http://www.ddrheinrich.com/
telefon: +4315321801, +436644580536