O-STA

Spodaj preveč, malo višje pa premalo? Liposukcija in povečanje prsi v enem.

Spodaj preveč, malo višje pa premalo?

Liposukcija in povečanje prsi v enem

Mnogo žensk se počuti neprijetno zaradi odvečnih maščobnih blazinic okoli bokov in majhnih prsi. Do nedavnega sta bili za odpravo obeh težav potrebni dve operaciji: ena za liposukcijo in druga za povečanje prsi s silikonom in skalpelom. Danes povečanje prsi z lastno maščobo, obogateno z matičnimi celicami, združuje oba posega: maščobo, ki se pridobi z liposukcijo, obogatijo s telesu lastnimi matičnimi celicami in uporabijo za naravno povečanje prsi.

Najsodobnejša medicinska tehnologija danes omogoča uporabo matičnih celic iz telesne maščobe za pomlajevanje in oblikovanje telesa. "Matične celice, ki jih pridobimo iz telesu lastnih maščob, so primerne za naravno povečanje prsi in imajo ogromen regerativen potencial," pravi DDr. Karl-Georg Heinrich, strokovnjak za kozmetične operacije in pomlajevanje z Dunaja.

V prvem koraku kirurg z liposukcijo izsesa telesno maščobo s pomočjo posebnih mikrokanul. Iz enega dela izsesane maščobe nato izloči matične celice in jih pomeša s preostalo maščobo. Maščobo, obogateno z matičnimi celicami nato samo še vbrizga v prsi: pri tem ne potrebuje skalpela, v prsi ne vstavlja nobenih tujkov in po posegu ne ostane nobenih brazgotin. Matične celice pa zrastejo v novo, živo tkivo.

Prsi, povečane na takšen način bodo na pogled in dotik delovale povsem naravno, saj so bile povečane s telesu lastnim tkivom. Liposukcija za mikrokanulami in povečanje prsi trajata le nekaj ur. Za poseg zadostujeta že lokalna anestezija ali blaga narkoza, za okrevanje pa je potrebno minimalno nege. Pacientka lahko takoj po operaciji zapusti kliniko. Varnost in stabilnost rezultatov so potrdile študije v ZDA in na Japonskem.

Na kliniki DDr. Heinricha se telesu lastna maščoba, obogatena z matičnimi celicami, uporablja tudi za oblikovanje drugih delov telesa pa tudi za izglajevanje gub in pomlajevanje kože.

Več informacij najdete na: www.liposkulptur.at.

Kontakt:
Klinika DDr. Heinrich
Dr. Iris Kirschner
e-pošta: kunden@ddrheinrich.com
spletna stran:http://www.ddrheinrich.com/
telefon:+43(0)1/5321801