O-STA

Korporacija AGCO nagrajen z veliko poslovno pogodbo na Kitajskem

Prodaja okrepila predanost družbe AGCO pokrajini

DULUTH, Ga.--(BUSINESS WIRE)-- Korporacija AGCO (Newyorška borza: AGCO), Your Agriculture Company, svetovno znani distributer in proizvajalec kmetijske opreme, je danes oznanila, da je proti konkurenčni ponudbi od vlade province Heilongjiang na Kitajskem za nagrado prejela pogodbo za dobavo traktorjev. Cilj tega programa je razširitev kmetijske tehnologije in učinkovitosti na lokalnem kitajskem trgu.

Pod pogodbenimi pogoji bo podjetje AGCO provinci do konca leta dostavilo več kot 300 enot traktorjev Valtra. Te enote bodo pripomogle potrebam province Heilongjiang po napredni kmetijski tehnologiji. Traktorji Valtra T191h podjetja AGCO so stroji visoke kakovosti, ki so do sedaj na kitajskem trgu pridobili že visoko prepoznavnost. Nove enote, ki bodo dostavljene provinci, bodo le še bolj pripomogle k nenehni rasti lokalnega kmetijskega sektorja.

Z dostavo strojev bo podjetje AGCO v velikem obsegu vodilo tehnično usposabljanje za več kot tisoč lokalnih uporabnikov. Načrtovano usposabljanje bo lokalnim uporabnikom omogočilo boljše razumevanje moderne kmetijske opreme kot tudi nudilo znanje o delovanju in vzdrževanju naprav.

"Podjetje AGCO se obvezuje za povečanje našega zastopstva znotraj Kitajske in provinca Heilongjiang je eno od naših osrednjih področij," pravi Hubertus Muehlhaeuser, višji podpredsednik oddelka Strategije in integracija ter generalni vodja za Vzhodno Evropo in Azijo.

Eric Raby, podpredsednik oddelka Prodaja in marketing za Vzhodno Evropo in Azijo je razložil "Podjetje AGCO je bilo s traktorji znamke Valtra v tej provinci uspešno in ta dodatek trenutni skupini strojev le še krepi napredek podjetja AGCO pri uveljavljanju naprav pri kmetovalcih iz te regije".

AGCO je vodilno podjetje na trgu uvoženih traktorjev na Kitajskem. V preteklih desetih letih je ustvarilo močno lokalno poprodajno ekipo za servisiranje ter zalogo rezervnih delov, ki so v veliko pomoč potrebam lokalnih uporabnikov v različnih regijah.

O PODJETJU AGCO

Podjetje AGCO, Your Agriculture Company, (Newyorška borza: AGCO) je bilo ustanovljeno leta 1990 in danes ponuja celotno linijo traktorjev, kombajnov, naprav za seno, škropilnikov, naprav za krmo in oranje, drugih orodij in ustreznih nadomestnih delov. AGCO kmetijski izdelki se prodajajo pod najboljšimi znamkami ko so Challenger®, Fendt®, Massey Ferguson® in Valtra® po celem svetu preko več kot 2.800 neodvisnih trgovcev in distributerjev v več kot 140 državah. AGCO omogoča financiranje prodaje blaga na drobno preko oddelka AGCO Finance. Sedež podjetja AGCO se nahaja v kraju Duluth, Georgia, USA. Leta 2008 je imelo podjetje AGCO neto prodajo v vrednosti $8.4 milijard. Obiščite našo spletno stran www.AGCOcorp.com.

VARNI PRISTAN

Določene izjave v tej objavi se navezujejo na prihodnje dogodke in pričakovanja kot taka predstavljajo perspektivne izjave, ki vključujejo znane in neznane dejavnike, ki lahko povzročijo, da so dejanski rezultati korporacije AGCO drugačni od tistih, izraženih ali omenjenih v perspektivnih izjavah. V tem kontekstu besede kot so "bo," "verjetno," "ponujati" ali druge podobne besede in fraze, pogosto določajo perspektivne izjave v imenu podjetja AGCO. Te perspektivne izjave vsebujejo veliko tveganja in negotovosti. Pomembno si je zapomniti, da se dejanski rezultati podjetja lahko bistveno razlikujejo od tistih, opisanih ali omenjenih v takih perspektivnih izjavah. Nadaljnje informacije, ki zadevajo te in druge dejavnike, so vključene v kartoteke podjetja AGCO z agencijo Securities and Exchange Commission, vključno z obrazcem 10-K za leto, ki se je končalo 31. decembra 2008. Podjetje AGCO zavrača kakršno koli obveznost za posodabljanje katere koli od perspektivnih izjav.

Kontakti

AGCO Corporation
Mediji:
Nancy Klentak, 770-232-8209
Manager, Global Corporate Communications
nancy.klentak@agcocorp.com
ali
Investitorji:
Greg Peterson, 770-232-8229
Director, Investor Relations
greg.peterson@agcocorp.com

Vir: AGCO Corporation

Oglejte si ta članek na spodnji povezavi:
http://www.businesswire.com/news/home/20090928005230/en