O-STA

Mlečne formule za dojenčke odslej po občutno dostopnejših cenah

Ljubljana, 19. 11. 2009 - V enotah Lekarne Ljubljana bodo odslej mamicam na voljo mlečne formule in dopolnilna prehrana za dojenčke po nižjih cenah kot doslej. Cene mlečnih formul in dopolnilne prehrane Novalac so bile namreč doslej v Sloveniji celo višje kot v tujini, zato se je Lekarna Ljubljana odločila za neposredno dobavo, da te izdelke lahko ponudi po dostopnejših cenah. Omenjeni izdelki so na voljo le v 38 lekarnah Lekarne Ljubljana v prestolnici in okoliških krajih ter na spletni Lekarni Ljubljana.

V lekarnah so mamice večkrat potarnale, da so cene izdelkov Novalac v Sloveniji bistveno višje kot v tujini, mnogi starši so jih kupovali v sosednjih državah. Pri primerjavi cen izdelkov Novalac smo ugotovili, da so cene v Sloveniji, kljub minimalni marži lekarne (15 odstotkov), mnogo višje kot v sosednjih državah. To je bil tudi razlog, da smo se odločili za direktno dobavo izdelkov iz tujine, saj bomo s tem staršem lahko ponudili izdelke po ugodnejši ceni. V Lekarni Ljubljana se zavedamo, da predstavlja nakup prilagojenih mlečnih formul za mamice, ki ne dojijo, precejšen mesečni strošek, zato smo jim v skrbi za naše stranke želeli ponuditi te izdelke po dostopnejših cenah.

Izdelki so na voljo v lekarnah Lekarne Ljubljana. Ker so prvotno namenjeni nemškemu tržišču, se oznake poleg imen razlikujejo od oznak na trenutno dostopnih izdelkih, sicer pa je sestava izdelkov popolnoma enaka. Ker v Lekarni Ljubljana skrbimo za svoje zveste stranke, smo v darilnem katalogu pripravili zanje prav posebno ponudbo izdelkov Novalac. Več informacij o imenih in cenah je na voljo v spodnji tabeli:

*Akcijske cene iz darilnega kataloga veljajo izključno ob predložitvi kartice zvestobe in zahtevanega števila jabolk zvestobe, sicer veljajo redne cene. Ponudba velja od 17. 11. 2009 do 31. 1. 2010.