O-STA

Decembrske prireditve v Pliskovici

VSI SKUPAJ ZA VAS - December 2009, Pliskovica

PETEK, 4. 12., ob 18h

Mladinski hotel Pliskovica

Izdelovanje adventnih venčkov pod vodstvom Mojce Žvokelj in Žerjal Nataše. Da bo vsak lahko izdelal venček, kot si ga sam želi, si naravne materiale prinesejo udeleženci s seboj. Dekoracijo pa se bo dobilo na delavnici.

Prispevek: 10€

TOREK, 8. 12., ob 17h

Mladinski hotel Pliskovica

Praznična delavnica kaligrafije bo potekala pod vodstvom Katarina Rojc. Z novim znanjem bodo lahko naše novoletne čestitke edinstvene.

Prispevek: 15€

SREDA, 16. 12., ob 18h

Mladinski hotel Pliskovica

Božično - novoletna delavnica izdelovanja čestitk....skupaj si bomo pričarali prav posebno vzdušje, delili mnenja, ideje in znanja... po pregovoru več glav - več ve. Material za delavnico si udeleženci prinesejo s seboj.

Prispevek: 2€

PETEK, 18. 12., ob 17h

Pliskovica

Osrednja decembrska prireditev v Pliskovici: Vsi skupaj za VAS.

Zapeljali se bomo nazaj v čas, v čas ko so konji po vasi vozove še vozili, ko so vaški otroci na "placih" peli....

Otroška folklorna skupina iz Pliskovice bo z vozom po vasi šla, se na kržadah ustavila, nam nekaj zapela in vse vaščane ter obiskovalce povabila na osrednji prireditveni prostor pod Latnik evropskega prijateljstva.

Pogreli se bomo s toplim čajčkom in vinčkom, se posladkali z prazničnimi dobrotami vaških gospodinj. Za zaključek pa vsi skupaj okrasili kraški bor z dobrimi mislimi in prižgali novoletne lučke. Z nami bodo glasbeni gostje in baletke ŠKUD "15. februar" Komen, da bo program čarobnejši.

PONEDELJEK, 21. 12., od 16h

Mladinski hotel Pliskovica

Novoletne otroške delavnice

v pričakovanju obiska njegove visokosti, Dedka Mraza.

Prispevek: 3€

Ob 18h nas bo obiskal Dedek Mraz, ki bo zagotovo razveselil otroke, njegovi pridni pomagači, pa nam bodo zaigrali lutkovno predstavo Trije prašički.

Prijava do srede, 16.12.

Na delavnico se je potrebno prijaviti do 3 dni pred izvedbo. Prijave zbiramo v Mladinskem hotelu Pliskovica na 05/764 02 50 ali info@hostelkras.com