O-STA

REAL security d.o.o. podpisalo partnersko pogodbo s podjetjem INFOVISTA

PARIS - Maribor (8. december 2009) - REAL security d.o.o. mednarodno distribucijsko podjetje s sedežem v Mariboru je danes podpisalo pogodbo o partnerskem sodelovanju s podjetjem Infovista (Euronext IFV - FR0004031649), vodilnim ponudnikom rešitev za proaktivno zagotavljanje storitev nadzora - monitoringa večjih komunikacijskih omrežij, nadzora in merjenja kvalitete, še posebej pomembnih za ponudnike internetnega dostopa (ISP), telekomovske operaterje ter mobilne operaterje.

V okviru partnerske pogodbe bo podjetje REAL security d.o.o. skrbelo za prenos znanja in tehnologij na področju Slovenije, ter služilo kot strateški svetovalec. Pogodba odpira nove možnosti za REAL security, saj bo lahko ta ponudil slovenskemu trgu nove prepotrebne rešitve za podporo in optimizacijo kvalitete storitev interneta, VoIP in IPTV.


"Od sodelovanja z INFOVISTO si obetamo veliko, saj se omenjene rešitve uporabljajo v sistemih najbolj tehnološko naprednih telekomunikacijskih ponudnikov kot so: Bell Canada, Bharti, BNP Paribas, Cable & Wireless, Citigroup, Defense Information Systems Agency (DISA), Deutsche Telekom, Fidelity Investments, JP Morgan Chase, KPN International, SFR, SingTel, T-Mobile, Telefonica, in Telstra." Je dodal director družbe REAL security d.o.o., g. Renato Uhl.

###

O REAL security d.o.o.

REAL security d.o.o. je slovensko podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem svetovno najbolj priznanih produktov in rešitev na področju nudenja zaščite pred virusi, zaščite pred vdori v omrežje, podatkovnih komunikacij in integracije informacijskih sistemov.

Na trgu nastopajo z izkušeno ekipo strokovnjakov. S pomočjo svoje distribucijske mreže ter programov za zaščito pred virusi in zaščito podatkov ter rešitev za poslovno okolje ponujajo slovenskemu trgu kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve. Slovenski trg obvladujejo z mrežo lokalnih partnerjev, ki lahko svojim strankam ponudijo osnovno pomoč, namestitev ter podporo. Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.real-sec.com.

Dodatne informacije:

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1, 2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74 info@real-sec.com