O-STA

Danes je podjetje REAL security d.o.o. objavilo uradno spletno stran konference RISK 2010 na spletnem naslovu: www.risk-conference.com

IT strokovnjaki lahko do 15. Januarja 2010 izkoristijo možnost hitre prijave (EARLY BIRD registration) in pridobijo 100 EUR popusta na ceno kotizacije za konferenco.

Mednarodno strokovno srečanje in tradicionalna letna konferenca o elektronski varnosti in neprekinjenem poslovanju RiSK 2010 bo potekala v kongresnem centru hotela HABAKUK v Mariboru od 10. do 11.2.2010.

Na področju varovanja in zaščite podatkov ter neprekinjenega poslovanja se je v zadnjem letu veliko spremenilo. Prihajajo nove tehnologije SaaS (Security as a Service), rešitve v oblaku (cloud computing), green computing ipd., prav tako regulative, ki od končnih uporabnikov zahtevajo upoštevanje navodil o skladnosti in uporabo standardov kot so PCI SSC, Basell II, SOX, GLBA, HIPAA, SB1386, FISMA, FFIEC.

S prisotnostjo renomiranih predavateljev in predstavnikov vodilnih podjetij iz vsakega segmenta in tematskega področja si bodo obiskovalci razširili obzorja glede novih rešitev, taktik in izdelkov za zaščito pred vsakodnevnimi grožnjami ter spoznali nove pristope reševanja globalnih groženj v informacijski tehnologij. Na RISK-u 2010 bodo sodelovali strokovnjaki iz podjetij: GUIDANCESOFTWARE, SAFENET, INFO VISTA, BLANCCO, BMC SOFTWARE, VERISIGN, SOURCEFIRE, ALADDIN, TREND MICRO, WEBSENSE, ARCSIGHT, CISCO IRONPORT, DIGINEO, STONESOFT, QUALIS, BLUECOAT, NUCLEO, MCAFFE, DIGITAL PERSONA, ZSCALER, XYTHOS in REAL SECURITY. Predavanja bodo v angleškem jeziku.

Utrinke iz zadnje konference RISK 2009 najdete na uradnem naslovu konference:

www.real-sec.com/risk2009/

Video prispevek na:

www.youtube.com/watch?v=1lkHcj1r-RY

Konferenca je namenjena:

· Sistemskim integratorjem

· Direktorjem podjetij

· Direktorjem informatike (CIO, CTO)

· Upraviteljem informacijske varnosti

· Sistemskim analitikom

· Omrežnim inženirjem

· Tehničnim inženirjem

· Varnostnim strokovnjakom

Konferenca ponuja:

  • Nasvete prisotnih analitikov.
  • Pregled novih pristopov in rešitev iz vseh varnostnih segmentov.
  • Predstavitve vodilnih podjetij s področja elektronske varnosti.
  • Posebna priporočila pri soočanju z vašimi varnostnimi potrebami.
  • Osebne pogovore s predstavniki vodilnih proizvajalcev rešitev Izmenjavo informacij med direktorji informatike, finančnimi direktorji, tehničnimi direktorji.

###

O REAL security d.o.o.

REAL security d.o.o. je slovensko podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem svetovno najbolj priznanih produktov in rešitev na področju nudenja zaščite pred virusi, zaščite pred vdori v omrežje, podatkovnih komunikacij in integracije informacijskih sistemov.

Na trgu nastopajo z izkušeno ekipo strokovnjakov. S pomočjo svoje distribucijske mreže ter programov za zaščito pred virusi in zaščito podatkov ter rešitev za poslovno okolje ponujajo slovenskemu trgu kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve. Slovenski trg obvladujejo z mrežo lokalnih partnerjev, ki lahko svojim strankam ponudijo osnovno pomoč, namestitev ter podporo. Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.real-sec.com.

Dodatne informacije:

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1, 2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

info@real-sec.com