O-STA

Four Soft in vodilni špediterji se povezujejo, da bi povečali učinkovitost programske opreme za logistiko

HYDERABAD, Indija--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Four Soft Limited, India (NSE: "FOURSOFT", BSE 532521), svetovni vodilni ponudnik programskih rešitev za prevozništvo in logistiko, je danes sporočilo, da združuje glavne akterje v logistiki v eno platformo za oblikovanje strateške pobude - FFIFA (Freight Forwarding Industry & Four Soft Alliance - Zavezništvo špediterskega sektorja in Four Soft).

Vodilna podjetja kot so DHL, Geodis Wilson, CEVA, Agility, FedEx in Continental Group so se prvič v zgodovini združila, da bi povečala učinkovitost pri razvijanju logistične programske opreme. Člani zavezništva bodo sodelovali in skupaj predlagali sprejemanje dobrih praks v sektorju.

Kieren Ring, generalni direktor Global Institute of Logistics, je povedal: "V zadnjih nekaj letih sem opazoval rast Four Soft in podjetje pozna globalne akterje v logistiki, zaradi česar je idealen partner za to pobudo. Prepričan sem, da bo to pomagalo logističnemu sektorju doseči višji nivo zrelosti v njihovih poslovnih procesih."

Palem Srikanth, predsednik Four Soft Limited, je povedal: "Logistični sektor je imel resne probleme zaradi pomanjkanja standardiziranih poslovnih procesov. Zaradi tega je bil manj konkurenčen in to je vodilo tudi k pomanjkanju nadzora nad proračuni za IT. Menimo, da je pravi čas, da se vodilni akterji v sektorju združijo in k skupnim težavam v sektorju pristopijo s sodelovanjem."

Rajshekhar Roy, generalni direktor Four Soft Limited, je povedal: "FFIFA bo začela zelo potrebno sodelovanje in definiranje skupnih standardov v sektorju, kar bo znižalo stroške za komunikacijo med različnimi akterji in privedlo do uporabe informacijske tehnologije kot orodja konkurenčne prednosti. Four Soft se je uveljavil kot vodilno podjetje na tržišču v segmentih 3PL in prevozništva in ta povezava bo nudila odlično priložnost za delo z vodilnimi v industriji, kar nam omogoča, da bolje služimo našim strankam s podjetniškimi programskimi rešitvami."

O Four Soft Limited

Four Soft kotira na borzi in ima CMMI certifikat 3. stopnje. Ponuja inovativne programske rešitve in IT svetovanje ekskluzivno za tržišče logistike ter upravljanja dobavne verige. S strateško postavljenimi regionalnimi pisarnami po celem svetu nudi podporo strankam kot so DHL, Schenker, Agility, UTI in Geodis-Wilson.

Kontakti

Four Soft Limited
Praveen Gavuji
Mobilni telefon: +91 9948099688
Tel: +91 40 66873034
Email: praveen.g@four-soft.com
Spletna stran: www.four-soft.com

Vir: Four Soft Limited

Izvirno sporočilo za javnost je najdete na:
http://www.businesswire.com/news/home/20100119006101/en