O-STA

FFIFA na srečanju v Kopenhagnu, na Danskem o emisijah ogljika

"FFIFA predstavlja eMisijski kalkulator"

HYDERABAD, Indija--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Four Soft Limited, India (NSE: "FOURSOFT", BSE 532521), svetovni vodilni ponudnik programskih rešitev za logistična podjetja in prevoznike, ki je vključen v špediterski forum Freight Forwarding Industry & Four Soft Alliance (FFIFA), je danes sporočilo, da bodo glavna tema drugega globalnega srečanja FFIFA "Emisije ogljika". Člani foruma se bodo na svojem drugem srečanju, ki bo potekalo 31. marca v Kopenhagen, na Danskem pogovarjali o eMisijah ogljika.

Zavedanje, da so podnebne spremembe postale realnost ter skrb za prihodnost vplivata in bosta tudi v prihodnje vplivala na vse kategorije in sloje družbe na globalni ravni, vključno s prevozno in logistično industrijo. Four Soft je v sodelovanju s člani FFIFA razvilo emisijski kalkulator, ki zbira podrobne podatke o emisijah, kar bo prevoznim in logističnim podjetjem omogočalo beleženje emisij CO2 in drugih toplogrednih plinov. Storitev bo neposredno dostopna njihovim strankam, hkrati pa bo uporabna tudi pri pripravi okoljskih poročil.

Kalkulator, poimenovan eMission, je samostojna aplikacija, ki jo posamezna podjetja v svojih vsakodnevnih dejavnostih lahko uporabljajo neodvisno, ali preko avtomatizacije in integracije z drugimi aplikacijami za prevozniško upravljanje. eMission je bil razvit z namenom prikazati emisije CO2 in drugih toplogrednih plinov. Glede na to, da je točnost pri meritvah ključnega pomena, so izračuni narejeni za vsako posamezno pošiljko in se lahko beležijo na standardni prevozni fakturi. eMission bo tako temeljito spremenil odnos industrije do obdelovanja podatkov o emisijah ter ustvaril nov kriterij in industrijski standard za to, kako podrobne informacije se lahko posredujejo prevoznim strankam in drugim delničarjem. Four Soft beleži znaten interes za eMission na globalni ravni in se že dogovarja za prvo uporabo izdelka z enim vidnejših podjetij v industriji.

Na drugem srečanju FFIFA bo Four Soft predstavilo tudi svoj celovit programski paket za poslovno analiziranje - "4S Infotips." 4S Infotips je uporabniku prijazna enostavno namestljiva poslovna aplikacija za analize, ki temelji na enotni strukturi za vse tipe analiz in oblik poročil za vse vrste organizacij. 4S Infotips je platforma, ki prave informacije podaja v prave roke ob pravem času ter nudi upravi in vodstvu priložnost, da preveri različne scenarije za poslovno porabo in investicije, medtem pa lahko spremlja tudi pomembne operativne kazalce uspešnosti podjetja.4S Infotips organizacijam pomaga izvleči ključne podatke prek hitre in vizualno interaktivne povezave, ki omogoča dobro obveščeno odločanje.

Kieran Ring, izvršni direktor, Global Institute of Logistics, je povedal: "Dandanes je ves svet zaskrbljen zaradi okolja; tudi špediterska industrija se je morala dejavno lotiti ukrepov, s katerimi bi lahko na nek način pozitivno prispevala. Zelo sem vesel, da smo se primerno odločili, da bo to kritično vprašanje osrednja tema naših pogovorov v Kopenhagnu."

Håkan Nilsson, izvršni direktor, Geodis Wilson, je povedal: "Posebne pozornosti vseh na srečanju bosta deležni dve zadevi - komunikacija čezoceanskih ladij in razvoj kalkulatorja emisij. Od tega sodelovanja si obetamo koristi za vse. Podjetje Geodis Wilson je odprto za sodelovanje v pobudah za izboljšave v industriji. Našli smo področja, kjer lahko kot industrijski voditelji profitiramo ne da bi s tem ogrozili svoje konkurenčne prednosti. Pričakujemo, da nam bo sodelovanje z drugimi industrijskimi vodjami vsem skupaj pomagalo zagotoviti in ohraniti neko prednost. Industriji kot taki bo koristilo, da so njeni voditelji prevzeli vodilno vlogo, ko gre za strateške pobude. V Geodis Wilsonu imamo vizijo postati najbolj inovativno podjetje, ki postavlja trende v svetovni špediciji, in to nameravamo doseči s kombinacijo edinstvenega razvoja in prizadevanj za sodelovanje."

Rajshekhar Roy, izvršni direktor, Four Soft Limited, je povedal: "Po našem prvem FFIFA srečanju na sedežu podjetja v Indiji so se številni industrijski voditelji odzvali z željo po sodelovanju v FFIFA. Za nas je to pomembna pobuda in zahvaljujem se vsem članom, ki so prispevali k njenem uspehu. DHL, Geodis Wilson, CEVA, Agility in DSV, ki predstavljajo pet največjih logističnih igralcev na svetu, so se uspešno dogovorili za drugo srečanje FFIFA, na katerem bodo skušali izboljšati učinkovitost uporabe logistične programske opreme. V Four Soft smo ponosni, da smo organizirali ta konzorcij, prav tako pa smo primerno opremljeni, da lahko svojim strankam nudimo dragocene rešitve."

O podjetju Four Soft Limited

Four Soft, podjetje s certifikatom CMMI tretje stopnje, ki kotira na borzi, nudi inovativne programske rešitve, IT svetovanje in usluge BPO (Business Process Outsourcing) izključno v logistiki in na trgu upravljanja dobavne verige. Je vodilno na trgu v segmentu transporta in logistike z veliko mednarodno bazo strank, ki vključuje večino glavnih prevoznih in logističnih podjetij na svetu. Regionalne pisarne podjetja se nahajajo na strateških lokacijah povsod po svetu, podjetje pa posluje s podjetji DHL, Schenker, Agility, UTI in Geodis-Wilson. Dodatne informacije o Four Soft so na voljo na www.four-soft.com.

Four Soft ponuja poln paket spletnih izdelkov v vseh segmentih logistične dobavne verige. Ta vključuje 4S eTrans za špedicijo in logistiko, 4S eLog za razširjeno upravljanje s skladišči, 4S VisiLog & 4S VisiLog plus za sledenje pošiljkam, preglednost in upravljanje dobavne verige, 4S eCustoms za stroške carinskega posredništva, 4S iShipping za izvrševanje ladijskih linij in 4S eConnect za povezanost med podjetji.


Kontakti


Four Soft Limited
Praveen Gavuji
Mobilni tel.: +919948099688
Tel: +914066873034
praveen.g@four-soft.com
ali
Adfactors PR Pvt Ltd
Sonal Chawla
Mobilni tel.: +919711306364
Tel: +911140565100
sonal.chawla@adfactorspr.com





Powered by Business Wire

Izvirno sporočilo za javnost je dostopno na:
http://www.businesswire.com/news/home/20100331005782/en