O-STA

Altegrity se širi, ustanovil četrto podjetje, imenovano Altegrity Risk International (ARI)

Izvršni direktor podjetja Altegrity, Mike Cherkasky, imenoval Billa Brattona za predsednika uprave in Michaela Beberja za izvršnega direktorja novega podjetja, ki ponuja rešitve za manjšanje globalnih tveganj in za varnost

NEW YORK- -- Altegrity, Inc.- globalni ponudnik rešitev za zbiranje podatkov, temeljite preglede in varnost - je ustanovil novo podjetje Altegrity Risk International, Inc. (odslej ARI), ki bo organizacijam širom po svetu ponujala izvajanje visoko kakovostnih skrbnih pregledov, raziskovanje, analize, svetovanje, zbiranje informacij in varnostne rešitve. ARI bo strankam pomagal predvideti, preprečiti in rešiti težave, zmanjšati verjetnost prevar in izgub in maksimirati poslovne priložnosti.

"Tveganje je od nekdaj del naših poklicnih in osebnih življenj, a spričo soodvisnega globalnega okolja, v katerem živimo danes, so vprašanja tveganja in varnosti žal dobila drago in včasih smrtonosno ključno vlogo," je povedal Mike Cherkasky, izvršni direktor Altegrity. "Tekom moje kariere v gospodarstvu in kot nekdanji tožilec sem spoznal, da informacije - v smislu tega, kako hitro jih lahko zberemo, procesiramo in analiziramo, da bi prišli do rešitve - pogosto pomenijo razliko med uspehom in neuspehom tako v javnem kot v zasebnem sektorju."

"S takšnim izhodiščem smo ustanovili Altegrity Risk International, da bi omogočili hitrejši, temeljitejši in bolj vključujoči, pa tudi stroškovno učinkovitejši način za to, da podjetjem in organizacijam zagotavljamo informacije in strokovno znanje, ki ga potrebujejo za zmanjšanje tveganj in za varnejšo in uspešnejšo organizacijo."

ARI bo na voljo globalni skupnosti korporacij - kot tudi finančnim, pravnim, investicijskim, neprofitnim in vladnim organizacijam - in bo pokrival večino glavnih podjetniških sektorjev. Multidisciplinarna ekipa, ki združuje področja preiskovanja, forenzike, obdelave podatkov, finančne tehnologije in varnostne politike, bo strankam podjetja ARI zagotavljala specializirana rešitve za identificiranje, analizo, preprečevanje in odpravljanje cele vrste tveganj, kot so finančna in pravno-regulatorna tveganja, tveganja slabega ugleda in varnostna tveganja.

William Bratton, edini človek, ki je bil izvršni direktor tako Newyorške kot tudi Losangeleške policije, bo predsednik uprave ARI. Michael Beber, ki se je izkazal pri razvijanju podjetjih, povezanih z obveščevalnimi dejavnostmi in upravljanjem tveganj in podatkov, bo izvršni direktor ARI.

"Od vsega začetka se bodo naše stranke lahko istovetile z našo strokovnostjo in kakovostjo naših zaposlenih," je povedal Bratton. "Sestavili smo ekipo vrhunskih strokovnjakov. Prihajajo iz širokega nabora področij, vse od preiskovanja, regulatornega usklajevanja, forenzike, obveščanja do finančne tehnologije. Stranke podjetja ARI bodo deležne izjemno dobro informiranega, večdimenzionalnega in visoko razvitega pogleda na rešitve za tveganja in varnost, tako da bodo lahko izkoristile priložnosti in se izognile motnjam v svojih aktivnostih."

"Preko vzvoda naprednih tehnoloških orodij lahko zagotovimo našim strankam - ne glede na to ali se nahajajo za vogalom ali na drugem koncu sveta - boljše, hitrejše, temeljitejše in stroškovno učinkovitejše rešitve za specifične izzive in tveganja, s katerimi imajo opravka," je rekel Beber. "Moto podjetja ARI je logičen sklep: Od informacij do obveščenosti. To je dober opis dinamičnih in modrih rešitev, ki jih svojim strankam zagotavljamo pri upravljanju in manjšanju tveganj."

ARI ima sedež v New Yorku, globalno pokrivanje pa zagotavlja s počjo izpostav v Chicagu, Hong Kongu, Houstonu, Londonu, Los Angelesu in Washingtonu. Podjetje ima mrežo svetovalcev, preiskovalcev in strokovnjakov, ki se razteza po celem svetu. Izkušnje z delovanjem ima v več kot 150 državah. Nadalje ima ARI, kot del skupine Altegrity, dostop do največje preiskovalne baze v ZDA, ki se lahko pohvali z več kot 2.800 dobro izurjenimi in preverjenimi preiskovalci.

ARI nudi poslovne in organizacijske rešitve in storitve na petih področjih delovanja:

* Obveščenost pri odločitvah. Rešitve za poslovno obveščanje in skrbne preglede, ki strankam pomagajo pri izvajanju predpisanih programov in pri upravljanju tveganja, nujno prisotnega pri tržnih transakcijah in poslovnih odnosih.
* Preiskovalne in forenzične storitve. Informacije, ki strankam pomagajo pri spoprijemanju s krizami, pri ustvarjanju priložnosti in ki zmanjšujejo finančno tveganje in tveganje slabega ugleda.

* Rešitve za pravna tveganja. Ocenjevanje pravnega tveganja, skrbni pregledi, odkrivanje elektronskih podatkov, računalniška forenzika in lociranje prič in premoženja, ki strankam pomagajo izkoristiti ključne informacije in oceniti finančna tveganja, tveganja slabega ugleda in tveganja pravdanja.

* Skladnost s predpisi in nadzor. Priprava in izvajanje programov skladnosti, ki predvidevajo in rešujejo pravna in regulatorna tveganja, vključno z neodvisnimi kontrolorji, ki lahko vzpostavijo in nadzorujejo trajnostne rešitve.

* Varnostno svetovanje Altegrity. Nasveti in rešitve za operacijske politike, obveščanje, odzivanje na krize in varnost po vsem svetu. Posameznim primerom prilagojeni programi, ki zajemajo fizično varnost ljudi, varnost prostorov, premoženja in informacij.

Altegrity, globalni ponudnik rešitev za temeljite preglede in varnost s sedežem v Falls Churchu v ameriški zvezni državi Virginia, ima skoraj 8,000 zaposlenih in lokacij po vsem svetu. Altegrity, ki je holdinška družba podjetij USIS, HireRight, Explore Information Services, in Altegrity Risk International, sodeluje s svojimi vladnimi in komercialnimi strankami in jim pomaga k pametnejšim odločitvam (Make Decisions Smarter®), tako da razkriva, preiskuje, analizira in zagotavlja informacije. Altegrity je največji komercialni ponudnik preiskav ozadij za vlado; ponudnik preiskav zaposlitvenega ozadja in testiranj zlorab drog za več kot četrtino podjetij s seznama 500 največjih ameriških podjetij Fortune 500; eden glavnih ponudnikov podatkovnih storitev za zavarovalno industrijo; in eden glavnih ponudnikov visoko kakovostnih skrbnih pregledov, rešitev za preiskovanje, analize, svetovanje, obveščanje in varnost za organizacije in multinacionalne korporacije širom po svetu.

Kontakti
Altegrity, Inc.
Michael John, 703-637-1694
stik z javnostmi
Mobile: 703-343-3325
michael.john@altegrity.com

vir: Altegrity, Inc.