O-STA

Altegrity Risk International prevzel podjetje Corporate Risk International

NEW YORK --- Predsednik in izvršni direktor podjetja Altegrity Risk International, Inc. (v nadaljevanju ARI), Michael Beber, je sporočil, da je ARI - del skupine Altegrity, Inc. in ponudnik visoko kakovostnih skrbnih pregledov ter preiskovalnih, analitičnih, svetovalnih, obveščevalnih in varnostnih storitev za organizacije po vsem svetu, prevzel podjetje Corporate Risk International (v nadaljevanju CRI). Gre za globalno aktivno podjetje, ki se ukvarja s poslovno obveščevalno dejavnostjo in upravljanjem tveganja. CRI skrbne preglede, preiskovalne storitve in krizno upravljanje izvaja globalno že skoraj 20 let. Podrobnosti prevzema niso bile razkrite.

"Vzpostavitev naveze med širokim strokovnim znanjem podjetja CRI in investicijami v tehnologije, podatkovnimi bazami in analizami podjetja ARI pomeni zmagovalno kombinacijo," je povedal Beber. "Skupaj bomo pod znamko Altegrity Risk International naši vedno širši ameriški in mednarodni bazi strank zagotavljali boljše rešitve na področju skrbnih pregledov, preiskovanja, analiz, svetovanja in obveščanja."

CRI je specializiran za skrbne preglede in preiskovalne projekte, preiskave gospodarskega kriminala, zbiranje gospodarskih obveščevalnih podatkov, preiskovalne aktivnosti pod krinko in analize, povezane z bojem proti pranju denarja. CRI pripravlja tudi analize varnosti in tveganj ter zagotavlja storitve na področju kriznega upravljanja in zaščite vodilnih delavcev.

CRI je bil ustavljen leta 1991 in ima sedež v Washingtonu ter izpostave v Houstonu (ta je namenjena strankam v ZDA in Latinski Ameriki), Hong Kongu in Londonu. Za podjetje dela mreža analitikov, preiskovalcev, svetovalcev in strokovnjakov za krizno odzivanje, ki se razteza po vsem svetu. Izkušnje z delovanjem ima v več kot 150 državah. CRI je v minulih petih letih izvedel več kot 65.000 skrbnih pregledov in preiskav, pri čemer je 60% izmed teh imelo mednarodni domet.

Nadalje ima CRI zahvaljujoč dolgoletnemu sodelovanju s Professional Indemnity Agency (PIA) izkušnje s primeri ugrabitev, nezakonitih priporov in izsiljevanja. Od leta 1993 se je CRI uspešno odzval na več kot 500 tovrstnih kriz v vseh večjih državah po vsem svetu. ARI bo te storitve še naprej zagotavljal pod okriljem blagovne znamke CRI.

"Ta prevzem bo omogočil združitev moči vrhunskih profesionalcev v upravljanju tveganja, preiskovanju, gospodarskem obveščanju in skrbnih pregledih," je povedal Lee Spirer, poslovni direktor ARI. "Preko tesnega sodelovanja z vodstveno ekipo CRI sem razvil izjemno spoštovanje do njihovih sposobnosti in kakovosti njihovih strokovnjakov na vseh ravneh. Bogastvo njihovih globalnih izkušenj in njihova spoštovanja vredna mednarodna baza strank predstavljata močne temelje, na katerih bomo rasli. Skupaj imamo resne načrte glede tega, kaj lahko naše stranke z našo pomočjo dosežejo."

Sean McWeeney, ustanovitelj in predsednik CRI, bo še naprej svetoval vodstveni ekipi ARI. Jim McWeeney, izvršni direktor CRI, bo deloval kot upravni direktor in vodja ARI oddelka za odločitveno-obveščevalne aktivnosti. Tom McWeeney, poslovni direktor CRI, bo deloval kot upravni direktor in vodja pisarne v Washingtonu.

"To je velika priložnost za CRI, naše zaposlene in naše stranke," je povedal Jim McWeeney. "Ta strateška kombinacija zagotavlja dodatne vire za rast našega podjetja in za širitev našim strankam prilagojenih rešitev po vsem svetu. Ta nova združena ekipa bo razširila nabor naših rešitev, ki strankam omogočajo, da predvidevajo, preprečujejo in rešujejo težava, manjšajo verjetnost prevar in izgub in maksimirajo poslovne priložnosti."

Altegrity Risk International (ARI) zagotavlja visoko kvalitetne rešitve za skrbne preglede, preiskovanje, analize, svetovanje, obveščanje in varnost multinacionalnim korporacijam in drugim organizacijam po vsem svetu. Multidisciplinarna ekipa, ki združuje področja preiskovanja, forenzike, podatkovnega obveščanja in finančne tehnologije bo strankam zagotavlja specializirane rešitve za identificiranje, analizo, preprečevanje in odpravljanje cele vrste tveganj, kot so finančna in pravno-regulatorna tveganja, tveganja slabega ugleda in varnostna tveganja. ARI ima sedež v New Yorku, globalno pokrivanje pa zagotavlja s počjo izpostav v Chicagu, Hong Kongu, Houstonu, Londonu, Los Angelesu in Washingtonu.

Corporate Risk International (CRI) združuje domačo in mednarodno mrežo več kot 400 visoko izkušenih varnostnih svetovalcev, preiskovalcev in strokovnjakov. CRI je specializiran za skrbne preglede in preiskovalne projekte, preiskave gospodarskega kriminala, zbiranje gospodarskih obveščevalnih podatkov, preiskovalne aktivnosti pod krinko in analize, povezane z bojem proti pranju denarja. CRI pripravlja tudi analize varnosti in tveganj, zagotavlja storitve s področja zaščite vodilnih delavcev in urgentnih evakuacij ter se odziva na ugrabitve, protizakonite pripore in izsiljevanje.

Ta objava za javnost vsebuje napovedne izjave, ki so lahko predmet tveganj in negotovosti. Napovedne izjave zadevajo predvidene informacije. Pomembni faktorji bi lahko privedli k drugačnim dejanskim rezultatom, morda bistveno, od tistih navedenih v napovednih izjavah. Napovednih izjav ne gre brati kot zagotovila glede prihodnjih rezultatov in niso nujno natančni indikatorji trenutkov ali načinov v katerih ali na katere bodo takšni rezultati doseženi. Napovedne izjave govorijo samo s pozicije datuma, ko so izrečene. Ne čutimo nobene obveze, da bi obnavljali napovedne izjave, zato da bi odražale dejanske rezultate, spremembe in predvidevanja, ali spremembe drugih faktorjev, ki zadevajo napovedne informacije, v kolikor to ni podvrženo zahtevam relevantnih zakonov s področja vrednostnih papirjev.

Kontakti
Altegrity, Inc.
stiki z javnostmi
Michael John, 703-637-1694
michael.john@altegrity.com

vir: Altegrity, Inc.