O-STA

Tiskovno poročilo SEJMI OKUSOV GASTexpo & Sladoled & Vino

V torek 9.2.2010, je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala slavnostna otvoritev SEJMOV OKUSOV; 4. mednarodnega strokovnega sejma GASTexpo & Sladoled in 2. Mednarodnega strokovnega sejma Vino s častnim gostom direktorjem Direktorata na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano g.Matjažem Kočarjem.

Po krajšem nagovoru direktorja sejma, g.Matjaža Turka in g.Matjaža Kočarja je sledil ogled sejma oz razstavljalcev z obilo tehnološkimi novostmi, strokovnimi dogajanji in degustacijami.

Po 18.00 uri se je v Jučku odvijala Pašta party za razstavljalce in medije, kjer je prevladovala pokušina testenin DE CECCO, katerege predstavnik je razstavljalec podjetje GENERAL TRADING d.o.o.. Testenine so bile postrežene na ličnih krožnikih in z zanimivo dizajniranim priborom s strani podjetij KARIBU d.o.o. in SMRKOLIN d.o.o..

Dogajanje je popestrilo podjetje TERABIT d.o.o. z vodko Nemiroff, ki na novo vstopa na slovenski trg. Za animacijo in pripravo koktejlov je s spretnimi "gibi" poskrbel priznani barman Darko Majcen.

Sejmi okusov so odprti vse do četrtka, 11.2.2010. Vljudno vabljeni!