O-STA

DTS je Sklenil Partnerstvo s Samsungom za zagotavljanje prvovrstne zvočne tehnologije za digitalne televizorje

CALABASAS, Kalifornija - (BUSINESS WIRE) - DTS, Inc. (Nasdaq:DTSI) je danes sporočil pomembno novico za področje digitalne televizije, ko je skleni partnerstvo s Samsung Electronics Co., Ltd, v skladu s katerim bo DTS tehnologija za dekodiranje zvoka (DTS Digital Surround) vgrajena v praktično vse digitalne televizorje Samsung na svetu. To globalno partnerstvo združuje vodilnega proizvajalca televizorjev in vodilnega dobavitelja audio tehnologije za HD zabavno elektroniko. Najpomembnejše pa je, da bo izboljšalo uporabniško izkušnjo z združitvijo najboljše audio tehnologije na tržišču podjetja DTS in najboljših HDTV izdelkov podjetja Samsung.

"DTS je navdušen nad partnerstvom z vodilnim proizvajalcem, kot je Samsung, še naprej pa se trudi potrošnikom ponuditi najodličnejšo mogočo zvočno izkušnjo," je povedal Brian Towne, izvršni direktor in namestnik predsednika uprave podjetja DTS. "Še naprej ostajamo osredotočeni na prihodnost, ko nadaljujemo s širitvijo v nove segmente hišne in prenosne zabavne elektronike."

Vgradnja DTS tehnologije v Samsungove digitalne televizorje je zadnji mejnik v rasti DTS, podjetja, ki se zelo hitro uveljavlja na področju zabavne elektronike. Rast DTS se kaže v naraščajoči priljubljenosti tehnologije DTS-HD Master Audio v obliki Blu-Ray diska in njegovem vstopu v svet osebnih računalnikov z DTS Premium Suite, novo, izjemno in visoko učinkovito tehnološko ponudbo.

O DTS

DTS, Inc. (NASDAQ: DTSI) je družba, ki se ukvarja z digitalno tehnologijo, predvsem zagotavljanju prvovrstne zabavne elektronike. Dekoderji DTS se pojavljajo v praktično vseh večkanalnih procesorjih za prostorski zvok pomembnejših proizvajalcev, po vsem svetu pa je na voljo na stotine milijonov izdelkov zabavne elektronike z licencami DTS. Tehnologija družbe DTS, ki je pionir na področju večkanalnega zvoka, se pojavlja v izdelkih za domači kino, v avto-radijih, v računalnikih in igralnih konzolah, pa tudi kot programska oprema za DVD-Video, Blu-Ray diske in Surround Music. Družba DTS, ki je bila ustanovljena leta 1993, ima sedež v kraju Calabasas v Kaliforniji, sedež za licence pa je v Limericku na Irskem. DTS ima podružnice tudi v severni Kaliforniji, Washingtonu, Kanadi, na Kitajskem, v Franciji, Hongkongu, na Japonskem, v Južni Koreji, na Tajvanu in v Veliki Britaniji. Za več informacij obiščite www.dts.com. DTS in DTS Symbol sta zaščiteni znamki DTS, Inc. Znamka DTS Neural Surround je last DTS, Inc. Vse ostale znamke so last njihovih lastnikov.

To sporočilo za javnost vsebuje napovedi za prihodnost (v okviru pomena, ki ga določa ameriški Zakon o reformi pravdnih sporov v zvezi z vrednostnimi papirji iz leta 1995), ki vključujejo tveganja, negotovosti, domneve in druge dejavnike, ki bi lahko, če se ne bi uresničili ali bi se izkazali za napačne, povzročili, da bi se rezultati družbe DTS materialno razlikovali od preteklih rezultatov ali od tistih, ki so izraženi ali nakazani v takšnih napovedih za prihodnost. Vse izjave, ki se ne navezujejo na preteklost, je treba razumeti kot napovedi za prihodnost, vključno z izjavami, ki vsebujejo izraze: "načrtujejo", "pričakujejo", "meni", "strategija", "priložnost", "predvideva" in druge podobne izraze. Te izjave lahko vključujejo tudi načrte, strategije in cilje vodstva za prihodnje operacije; vse izjave, povezane s predlaganimi novimi izdelki, storitvami ali razvojem; vse izjave povezane z gospodarskimi pogoji, finančno učinkovitostjo ali učinkovitostjo delovanja v prihodnosti; izjave, povezane s prepričanji in vse izjave, ki vključujejo predvidevanja glede kakršnega koli dogajanja. Mogoča tveganja in negotovosti, ki bi lahko povzročili, da bi se dejanski rezultati in razvoj materialno razlikovali od pričakovanih, vključujejo (brez omejitve na našteto): prehod na optične enote naslednje generacije, ki jih potrošniki vzamejo za svoje; hitro spreminjanje in konkurenčno naravo digitalnega zvoka ter tržišč zabavne elektronike in zabave; vključitev družbe v vladne in industrijske standarde ali njena izključitev iz njih; odziv uporabnikov na tehnologijo, izdelke, storitve in cene družbe; tveganja, povezana z lastništvom in uveljavljanjem intelektualne lastnine; nadaljnja razpoložljivost zabavne vsebine z zvočnim zapisom DTS; uspeh raziskovalnega in razvojnega oddelka podjetja; tveganja, povezana s prevzemi; stroške višje od pričakovanih; odhod ključnih zaposlenih; trenutno finančno in gospodarsko krizo; izgubo ene ali več strank ali licenc podjetja; spremembe na domačem ali mednarodnem trgu in politično situacijo in druga tveganja in negotovosti, ki so podrobneje opisani dokumentih, ki so na voljo na spletnem mestu www.sec.gov. Družba DTS ne namerava posodabljati katerekoli od teh napovedi v primeru poznejših dogodkov ali okoliščin, ki bi se pojavile po tem, ko so bile napovedi za prihodnost podane.

© 2010, DTS, Inc. Vse pravice pridržane.

Kontakti

DTS
Dave Blasucci
Direktor za marketinške komunikacije
818-436-1080
David.blasucci@dts.com
ali
John Pollono
Odnosi z javnostjo
John.Pollono@dts.com


Vir: DTS, Inc.