O-STA

Psion odpira "Ingenuity Working", odprto spletno skupnost za kupce, partnerje in razvijalce

LONDON, Velika Britanija - (BUSINESS WIRE) - V podporo pomembnemu razvoju svojega poslovnega modela je podjetje Psion (LSE: PON.L) danes odprlo svoj "Ingenuity Working," www.ingenuityworking.com, odprto spletno skupnost, ki združuje razvijalce, partnerje in kupce v treh novih iniciativah:

  • Živeti svoje vrednote v dobrem in slabem na odprtem, tako da postanemo bolj zaupanja vredni kot katerokoli primerljivo podjetje ali konkurent.
  • Deliti in uporabljati Psionov pomemben IP portfolio s širokim spektrom prodajalcev in proizvajalcev komponent.
  • Pospeševati polnejši in unikatnejši odprt dialog z globalno skupnostjo kupcev in prodajalcev.

Nova skupnost, dosegljiva na www.ingenuityworking.com, bo prostor, kjer se podjetje Psion, njegovi partnerji, razvijalci in kupci srečujejo, pogovarjajo, izmenjujejo, razvijajo in soustvarjajo. Ob spoznanju, da ima vsak kupec res drugačne potrebe, bo to podjetju Psion omogočilo, da poskrbi za eksplozijo mikro-niš na trgu.

Vodja tehnološke razvoja pri podjetju Psion Mike Doyle je povedal: "Razširili bomo potencial uporabe naših industrijskih mobilnih računalnikov (mobilnih terminalov), tako da bodo lahko kupci dobili, kar želijo, brez omejitev glede na to, kar je že bilo vgrajeno v napravo. Naprave bodo resnično pripravljene za svoj namen, stroški naprav pa bodo prav tako dramatično zmanjšani. Spletna stran Ingenuity Working bo pripomogla k temu, da se to zgodi hitreje in bolj široko, z dostopom do vseh naših odprtih vmesnikov, paketov za razvoj programske opreme in do naših razvijalcev samih. Nihče v tej industriji ni tako odprt."

Kot primer: prvič v zgodovini bo lahko razvijalec, na primer na Poljskem, kmalu imel priložnost, da sreča prodajalce in druge razvijalce po vsem svetu in da bo našel skupne stranke, do katerih sicer ne bi mogel nikoli priti.

Izvršni direktor družbe Psion John Conoley pa je povedal: "Odprta, spletna skupnosti v Ingenuity Working nas zbliža s našimi kupci in njihovimi mislimi, kar nam bo omogočilo, da socializiramo in komercializiramo inovacijo. Socialne medije uporabljamo z namenom zbližati razvijalce in prodajalce z njihovimi kupci, po vse svetu. V bistvu lahko rečemo, da bodo vsi skupaj staknili glave in pomagali pri izgradnji tehnologij, ki najbolj odgovarjajo individualnim zahtevam posameznega podjetja - to preprosto ne more biti slabo".

Za več informacij obiščite www.ingenuityworking.com.

O podjetju Psion

Podjetje Psion je pionir na področju kvalitetnih mobilnih ročnih računalnikov (mobilnih terminalov) in njihovih aplikacije v industrijskih B2B trgih po vsem svetu. Z inovacijami v mobilnem računalništvu že od 1980 pomagamo našim globalni kupcem pri reševanju poslovnih problemov, vključno s podjetji kot so Volkswagen, SNCF, RWE nPower, E.ON, BMW, Goodyear, Copenhagen Airports in večja mednarodna transportna stičišča.

Naše mobilne naprave so trpežne, odporne in zgrajene za trajanje. So po meri oblikovane rešitve skozi odprtokodno mobilnost (OSM) - našo odprto inovativno filozofijo, s katero soustvarjamo mobilno strojno opremo, programsko opremo in storitve skupaj z našimi kupci in partnerji. Psion kotira na Londonski borzi (London Stock Exchange). Podjetje ima sedež v Londonu, poslovne enote pa v Evropi, Severni Ameriki, Aziji, Latinski Ameriki in na Bližnjem Vzhodu.

Za več informacij obiščite www.psionteklogix.com.

Kontakt

Fishburn Hedges
Adam Keal, 020 7839 4321
adam.keal@fishburn-hedges.co.uk
ali
Dominic Weeks, 020 7839 4321
dominic.weeks@fishburn-hedges.co.uk
ali
Psion
Dave Scott, 07827 345 388
Global Communications Director
dave.scott@psion.com
ali
V ZDA:
Schwartz Communications, Inc.
Jennifer Barlow, 781-684-0770
psion@schwartz-pr.com

Vir: Psion

To izjavo za javnost si lahko ogledate tudi na:
http://www.businesswire.com/news/home/20100303007192/en