O-STA

Na voljo so štipendije za nedavno akreditiran program Danube MBA

Donavska poslovna šola podeljuje štipendije za program MBA iz splošnega managementa

Krems (KPR.) Donavska univerza v Kremsu je za svoj program Danube MBA pred kratkim dobila pečat kakovosti od Fundacije za mednarodni management (FIBAA). Državljanom držav s "hitro rastočimi trgi" so na voljo štipendije, te pa so za promocijo žensk v poslovnem svetu na voljo tudi samo za ženske.

"Akreditacija je dragocen dokaz kakovosti MBA programa splošnega managementa. Za naše kandidate je to pomembna točka, po kateri se lahko orientirajo na rastočem trgu," je povedal profesor Bouchaib Bahli, vodja Donavske poslovne šole na Donavski univerzi v Kremsu. Inštitucija, kakovost in praktični vidiki vsebine programa, kot tudi kvalifikacijski profili predavateljev in študentov - vsi ti vidiki so bili v procesu ocenjevanja temeljito pregledani.

Danube MBA ponuja teoretično in praktično izobraževanje iz splošnega managementa, ki sodelujoče pripravi za uspešno kariero v managementu. Program je usmerjen na mlade akademike in managerje na začetku svoje poti, ki si želijo pridobiti poslovno znanje za napredovanje v karieri. Podiplomski program je možno obiskovati redno ali ob delu.

Začetek programa: oktober 2010, možen je vpis brez rokov.

Da bi poudarili mednarodni vidik naših študentskih skupin, študentom iz držav s "hitro rastočimi trgi" ponujamo štipendije, ki pokrijejo 50% šolnine.
S štipendijami, namenjenimi samo ženskam, ki pokrijejo tretjino šolnine, podpiramo tudi poslovne kariere žensk.

Za več informacij obiščite:
http://www.donau-uni.ac.at/en/studium/regularmba/index.php

Za več poizvedb:
Mag. Helena Scheibenhofer
Donavska univerza v Kremsu
Donavska poslovna šola
Tel.: 02732/893-2131
helena.scheibenhofer@donau-uni.ac.at
www.mba-krems.at