O-STA

Investicijska družba Goldman Sachs je pričela s ponudbo storitev kliringa za izvedene finančne instrumente na prostem trgu

Novo klirinško podjetje za izvedene finančne instrumente (Derivatives Clearing Service) bo zagotavljalo integriran paket agencijskih klirinških storitev za vse registrirane izvedene finančne instrumente in tiste na prostem trgu.

New York - (Business Wire) - Družba Goldman Sachs je za danes napovedala zagon klirinškega podjetja za izvedene finančne instrumente (DCS). Podjetje strankam ponuja obsežne svetovne storitve kliringa na prostem trgu za obrestne mere, posojila, tuje borze, navadne delnice in blago.

Goldman Sachs DCS je agencija, zasnovana za posodobitev kliringa izvedenih finančnih instrumentov na področju produktov, različnih vrst sredstev in regij. DCS gradi na svojem svetovno prepoznanem in prvovrstnem borznem posredništvu in klirinških programih terminskih pogodb za kar največjo učinkovitost in zagotavlja integriran paket orodij in poročil za odjemalce.

"V partnerstvu z našimi strankami, izdajalci predpisov in številnimi klirinškimi središči smo zavezani k izboljševanju tržne strukture za izvedene finančne instrumente," je dejal Michael Dawley, izvršni direktor in sovodja Goldman Sachsovega podjetja za terminske pogodbe in DCS. "DCS ponuja našim strankam množico storitev z dodano vrednostjo in strokovno znanje s področja številnih produktov za uspešno krmarjenje v okolju, ki se ves čas dinamično spreminja."

Goldman Sachs se zaveda, da se bodo stranke soočale z novimi kriteriji poročil, zahtevami glede povezljivosti in kriteriji pravilnikov. Podjetje je zavezano k vlaganju v inovativne rešitve, ki bodo strankam pomagale pri prilagajanju na te spremembe.


"Premik h kliringu izvedenih finančnih instrumentov je pomemben preobrat na tržišču," je dejal Jack McCabe, izvršni direktor in sovodja Goldman Sachsovega podjetja za terminske pogodbe in DCS. "Naša močna trgovska franšiza, združena z našimi terminskimi pogodbami, ki so prve na trgu, in prvovrstnimi borzno posredniškimi storitvami nam omogočajo, da našim strankam zagotavljamo temelje, ki jih potrebujejo, da se prilagodijo temu pomembnemu razvoju dogodkov v industriji."

Skupina Goldman Sachs Group, Inc. je vodilna svetovna bančno-investicijska družba, ki se ukvarja tudi z upravljanjem naložb in vrednostnih papirjev, ki zagotavlja široko paleto finančnih storitev obsežni in pestri bazi odjemalcev, ki vključuje korporacije, finančne inštitucije, vlade in posameznike z velikim premoženjem. Družba, ustanovljena leta 1869, ima sedež v New Yorku, pisarne pa tudi v Londonu, Frankfurtu, Tokiu, Hong Kongu in drugih večjih finančnih centrih po svetu.

Kontakt:

Goldman Sachs
Ed Canaday, 212-902-5400