O-STA

Dresser je izbran kot ponudnik celovitih rešitev v zvezi s krmilnimi ventili za PDVSA-jev projekt nadgradnje zemeljskega plinovoda v Venezueli

Krmilni ventili Zero-Bleed™ občutno zmanjšajo izpust plinov in vodijo k ohranjanju naravnega okolja ter prihranku stroškov

HOUSTON--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Dresser Inc. je danes razglasilo, da bo poskrbelo za celovito rešitev v zvezi z uporabo krmilnih ventilov v okviru PDVSA-jevega projekta proizvodnje plina Anaco v Venezueli, in sicer s svojimi rotacijskimi, globalnimi in digitalnimi produkcijskimi linijami.

Projekt zemeljskega plinovoda "Suministro de Gas Combustible al Centro Operativo San Joaquin" bo opremljen s "tihima" krmilnima ventiloma Dresser Becker QTCV-T2 in QTCV-T4, rotacijskim batom povratnovzmetnega pogona Dresser Becker RPSR, ventilnim regulacijskim pilotom Dresser Becker VRP-SB-PID, digitalnim ventilskim pozicionerjem Dresser Masoneilan SVI® II AP ter krmilnim krogelnim ventilom Dresser Masoneilan V-Max. Krmilni ventili QTCV, ki uporabljajo krogelni model, so v Latinski Ameriki relativna novost. Ti okolju prijazni krmilni ventili drastično zmanjšajo izpust plinov in tako izboljšajo strankino ravnanje z naravnim okoljem ter prihranijo operacijske stroške.

"Veseli smo, da smo bili izbrani za PDVSA-jev projekt. Dresserjevi produkti nudijo sodobno grajene in zanesljive rešitve in storitve projektom širom sveta," pravi Brad Smith, svetovni vodja produktov za rotacijske produkte pri Dresser Masoneilan.

"Z našo ponudbo celovite vrste tehnologij krmilnih ventilov smo zmožni priskrbeti rešitev, ki ne zadovoljuje zgolj strogih krajevnih zahtev PDVSA-ja, ampak temu tudi pomaga dovajati zemeljski plin prebivalcem Venezuele z manj škode za naravno okolje," izjavlja Greg Giernoth, vodja trženja za Dresser Becker.

Krmilni ventili Dresser Becker so idealna izbira, kadar želimo zmanjšati raven hrupa. Rotacijski drsno vležajen krmilni ventil QTCV-T2 Quiet Trim Control Valve je pripraven za zmerno do visoko zahtevne storitve ter vključuje stranski vnos, kovano telo in končne zapore, ki omogočajo lahko vzdrževanje in popravilo. Krmilni ventil QTCV-T4 Quiet Trim Control Valve je idealen za agresivnejše aplikacije predpisov v zvezi z zemeljskim plinom, kjer umazanija in večja razlika tlakov zahtevata bolj grob krmilni ventil.

Digitalni ventilski pozicionerji Dresser Masoneilan nudijo fleksibilnost za celo vrsto aplikacij. Digitalni ventilski pozicioner SVI® II AP omogoča izjemno prilagodljivost, kjer en model ustreza vsem, in sicer za tako rotacijske kot izmenične aplikacije, pri čemer ponuja zanesljivo napovedno in preventivno vzdrževanje. SVI II AP skupaj z V-Max High Capacity Ball Valve ponuja natančno krmiljenje in visoko zmogljivost, hkrati pa vdržuje dosledno neoporočenost izklopov znotraj zemeljskega plinovoda.

Za dodatne informacije o okolju prijaznih krmilnih ventilih ali drugih izdelkih, ki jih uporablja PDVSA, obiščite spletno stran www.dresser.com/becker ali www.dressermasoneilan.com.

O Dresser Masoneilan

Dresser Masoneilan s sedežem v Houstonu, v ameriški zvezni državi Texas, je že več kot sto let vodilni svetovni družbenik na področju procesnih krmilnih ventilov in rešitev. Kot znamka, ki pripada Dresser Inc., ponuja Dresser Masoneilan izdelke in storitve po meri ter diagnostične rešitve za nafto in zemeljski plin, procese in aplikacije v proizvodnji električne energije. Za več informacij si, prosim, oglejte naslednjo spletno stran: www.dressermasoneilan.com.

O produktih Dresser®

Dresser® je oblikovalec, proizvajalec in distributer izdelkov ter popravljalnih in drugih storitev za merjenje zemeljskega plina, reguliranje tlaka neoporočenost plinovoda. Dresserjevi izdelki so sodobno grajeni, tehnično izpopolnjeni in narejeni tako, da strankam po vsem svetu pomagajo dosegati in presegati zahteve za izvedbo naloge ključno pomembnih projektov, povezanih z zemeljskim plinom. Vodilne Dresserjeve proizvodne linije vključujejo: Dresser Meters & Instruments, Becker® Control Valves, Mooney® & RedQ Regulators, Piping Specialties, FloSystems, Intervention Solutions, Andco® & RCS® Actuators in Texsteam® Pumps.

O Dresser Inc.

Dresser Inc. je vodilni svetovni proizvajalec sodobno grajene infrastrukture za globalno energijsko industrijo. Glavne blagovne znamke znotraj Dresserjevega portfelja obsegajo maloprodajne sisteme za dovajanje goriva Dresser Wayne®, plinske motorje Waukesha® (ki delujejo na zemeljski plin), krmilne ventile Masoneilan®, razbremenilne ventile Consolidated® ter puhala in rotacijske plinomere ROOTS®. Podjetje je lastnik objektov za proizvodno dejavnost in storitve za stranke, ki so strateško locirani po vsem svetu, ter je prodajno prisotno v več kot 150-ih državah. www.dresser.com

Dresser Becker, Dresser Masoneilan in SVI so registrirana blagovna znamka podjetja Dresser Inc.

Kontakt

Dresser
Piotr Pojedynek, +1 281-671-1640
Vodja globalnega tržnega komuniciranja
Piotr.pojedynek@dresser.com

Vir: Dresser, Inc.

Oglejte si to sporočilo za javnost na spodnjem spletnem mestu:
http://www.businesswire.com/news/home/20101025007366/en