O-STA

J. P. Morgan je predstavil raziskovalno aplikacijo za iPad imenovano 'Research'

Aplikacija ponuja neprimerljivo fleksibilnost in dostop do vsebin ob povezavi s spletom ali brez nje

New York (Business Wire) - Podjetje J.P. Morgan je danes predstavilo novo aplikacijo za iPad, ki strankam omogoča neposreden dostop do nagrajene raziskave te investicijske banke preko njihovega iPada. J.P.Morganova raziskovalna iPad aplikacija 'Research' (Raziskava) ponuja strankam dostop do poročil in analiz preko 1.000 analitikov o ekonomskih kazalcih, trgih, podjetjih in vrstah premoženja povsod po svetu. V primerjavi z drugimi raziskovalnimi aplikacijami v svojem razredu, bodo uporabniki lahko preko te dostopali do vsebin tudi takrat, ko bodo brez povezave z internetom in bodo lahko prejemali takojšnja opozorila, ko bo na voljo vsebina, ki so jo predhodno označili.

"Ta nova inovativna aplikacija ponaša našo svetovno franšizo na novo razburljivo raven," je dejal Nick O'Donohoe, svetovni vodja oddelka za raziskave pri podjetju J.P.Morgan. "V tem hitrem okolju smo zavezani k zagotavljanju tega, da naše stranke lahko dostopajo do idej in informacij tudi, kadar so na poti."

Edinstvene možnosti J.P.Morganove raziskovalne aplikacije so:

- prilagodljivi ogledi raziskave s pregledom preko vseh vrst premoženja
- dostop brez internetne povezave do katere koli že prebrane raziskave
- takojšnje obveščanje o novih raziskavah, ki zanimajo uporabnika
- možnost odprte raziskave v priljubljenih pregledovalnikih dokumentov in možnost pošiljanja vsebine po elektronski pošti neposredno iz aplikacije
- možnost prenosa vsebin in njihovega shranjevanja v aktovko

"Obseg vsebine in funkcionalnosti, ki jih ponuja ta aplikacija, je brez konkurence na trgu," je dejal Peter Cherasia, vodja oddelka za marketinške strategije pri podjetju J.P.Morgan, čigar tehnološka ekipa je razvila aplikacijo. "Nadaljevali bomo z izpopolnjevanjem tehnologije, da bomo omogočili našim strankam dostop do virov informacij v realnem času. Informacij, ki jih potrebujejo za orientacijo v zapletenih trgih in za oblikovanje učinkovitih tržnih strategij.

Naročniki na J.P.Morganovo raziskavo si lahko brezplačno prenesejo J.P.Morganovo aplikacijo 'Research' preko Applove spletne trgovine App store na spletnem naslovu: itms://itunes.apple.com/us/app/j-p-morgan-research/id398983648?mt=8.

Za ogled vzorčne predstavitve pa lahko obiščejo spletno stran: www.jpmorgan.com/mm_ipad_demo.

O podjetju J.P.Morgan

J.P.Morgan je investicijsko bančna podružnica družbe JPMorgan Chase & Co. (NYSE: JPM), svetovnega vodilnega podjetja na področju finančnih storitev s premoženjem 2,1 trilijonov USD, s podružnicami v več kot 60 državah. JPMorgan Chase je vodilna družba na področju investicijskega bančništva, finančnih storitev za potrošnike in mala podjetja, na področju komercialnega bančništva, obdelovanja finančnih transakcij, upravljanja s premoženjem in zasebnimi deleži. Podjetje služi milijonom uporabnikov v Združenih državah Amerike in številnim vidnim podjetjem, institucionalnim in vladnim strankam pod svojimi J.P.Morgan and Chase znamkami. Informacije o družbi J.P.Morgan so na voljo na spletni strani: www.jpmorgan.com

Kontakt:
J.P.Morgan
Lauren Francis 212-270-4435
lauren.m.francis@jpmorgan.com