O-STA

Vabilo na novinarsko konferenco podjetja KB Edelmetall GmbH, podružnica Ljubljana

V času recesije in finančnega zloma je nezaupanje v obstoječi monetarni sistem veliko. Zlato, ki je odporno na krize, je po drugi strani najstarejša, najtrajnejša in najbolj zanesljiva vrsta naložbe, saj že 2600 let velja za svetovno valuto in je plačilno sredstvo v 194-ih državah sveta. Valutne zlate palice majhnih velikosti pa omogočajo fleksibilnost tudi v kriznih časih.

Ljubljanska podružnica podjetja KB Edelmetall GmbH, ki je prisotno v več kot 50-ih državah sveta in je poznano kot največji proizvajalec 1-gramskih valutnih zlatih palic na svetu, vas ob prvi obletnici delovanja v Sloveniji vabi na novinarsko konferenco, ki bo potekala v četrtek, 9.12.2010 ob 10.00 uri v Tehnološkem parku Ljubljana, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, stavba B (pritličje).

Z vami bodo:

- direktor družbe KB Edelmetall GmbH, g. Mike Koschine

- direktor družbe KB Vision, g. Harald Seiz

- g. Silvo Rezec, vodja KB Edelmetall GmbH, podružnica Ljubljana

Na novinarski konferenci vam bodo govorci predstavili podjetje, ki je z več kot 100.000 strankami in več kot 10.000 poslovnimi partnerji edinstveno na svetu, saj nudi vse iz ene roke: ima lastni proizvodni obrat, rafinerijo, kovnico v Turčiji in najstrožje varovan trezor v Švici, kjer lahko stranke shranijo svoje zlato. KB Edelmetall GmbH pa je leta 2009 predstavil tudi svetovno novost - in sicer 0,5-gramsko zlato ploščico.

Za več informacij pokličite 01 620 33 70.

Vljudno vabljeni!

Lep pozdrav,

KB Edelmetall GmbH, podružnica Ljubljana

Jamova cesta 25,

1000 Ljubljana