O-STA

SKB BANKA SOCIÉTÉ GÉNÉRALE BRON NAGRADILA Z ZLATOM

SKB banka Société Générale, glavni pokrovitelj slovenske olimpijske reprezentance, je danes na svečanem sprejemu v Dvorani SKB banke, z najvišjimi predstavniki Slovenskega olimpijskega komiteja, pozdravila slovensko olimpijsko delegacijo. SKB-ejevci so najboljše slovenske športnike, dobitnike brona, nagradili z 321.000 tolarji neto in s štiri letno brezplačno uporabo njihove nove paradne kartice, zlato Visa kartico SKB banke.

Na sprejemu olimpijcev je Cvetka Selšek, predsednica Uprave SKB banke našim "bronastim dečkom" in njihovemu trenerju v štiri letno brezplačno uporabo poklonila zlato VISA kartico SKB banke in simbolično vsoto 321.000 slovenskih tolarjev. Simboliko podarjene vsote v SKB banki razlagajo z številkami 1, 2, in 3 s katerimi se sreča vsak športnik in pomenijo vrh, ki si ga želijo vsi enkrat doseči. Hkrati pa je vsem tekmovanjem skupno odštevanje, 3,2,1, start, pred začetkom tekme.

In kot je v svojem govoru povedala Cvetka Selšek, predsednica Uprave SKB banke Société Générale: "V ponos in veselje mi je, da je tudi SKB banka Société Générale pripomogla slovenskim športnikom na vrh. Ne na navaden vrh, temveč olimpijski, za katerim hrepeni vsak športnik. Še enkrat iz srca iskrene čestitke.".