O-STA

Miss Slovenije z novim nasmehom

Ljubljana, 3.9. 2011

Lana je obiskala priznanega zobozdravnika v Črnučah, dr.dent.med. specialista čeljustne in zobne ortopedije, Dejana Pirtovška. Znani stomatolog je Lani pregledal splošno zdravstveno stanje zob.

Ugotovil je, da so njeni zobje zdravi in primerni za beljenje, saj sta belina zob in s tem lep nasmeh zelo pomembna.

Njegova specialistična ordinacija za ORTODONTIJO in NAPREDNO ESTETSKO zobozdravstvo ponuja več kot le plombiranje zob in izdelavo mostičkov ter protez. Sodobno zobozdravstvo združuje več posameznih ved. Redna skrb za zdravje v ustni votlini pomembno vpliva tudi na splošno zdravstveno stanje, dobro počutje in samopodobo. Zobozdravnik pacienta vodi skozi rehabilitacijo. Zato je aktivno sodelovanje pacienta izjemno pomembno. V njihovi ordinaciji imajo vse potrebno znanje in najmodernejše pripomočke za vašo oskrbo.

Prvi in edini v Sloveniji omogočajo pacientom zdravljenje z nesnemnim ortodontskim aparatom ("nevidne zvezdice"), ki je nameščen na notranji strani zob in se ga praktično ne vidi, hkrati pa omogoča sodobno mehaniko kot klasični zunanji ortodontski aparat.

V njihovi ordinaciji vam ponujajo tudi nov način zaščite proti kariesu - številka ena v Švici in Nemčiji - z ELMEX® zobno pasto in ustno vodo. Visoko učinkoviti elmex® aminofluorid tvori zaščitno plast na vseh zobnih površinah in tako naredi zobe bolj odporne proti kislinam.