O-STA

Iz modnih brvi na dobrodelno dražbo in na pomoč brezdomcem

Ljubljana, 12.10. 2011

Miss Slovenije je nastopila na dveh velikih modnih revijah v Velejaparku - Velenje in Europarku - Maribor, pod okriljem modne agencije Vulcano Models.

Na modnih brveh je predstavljala kolekcije v devetih izhodih.

Modna revija v Evroparku je bila zanjo zelo zabavna, tudi zaradi druženja z ostalimi manekenkami, s katerimi se je Lana zbližala. Na modni reviji v Velejaparku je nastopalo veliko otrok, predvsem deklice so bile navdušene nad našo Miss Slovenije.

Iz modnih brvi pa je Miss Slovenije že hitela na dobrodelno dražbo k družini Mrak, kjer se je dogodka udeležilo čez dvajset ljudi, večinoma prijatelji in znanci družine Mrak. Z njihovo pomočjo in Karitasom so zbrali kar precej denarja, s katerim bodo pripomogli, da se bo družina lahko grela čez zimo.

Lana je s Karitasom že naslednji dan priskočila na pomoč brezdomcem v Štepanji vasi. 1x tedensko imajo brezdomci možnost, da dobijo v hiši sveže perilo in oblačila, se okopajo, obrijejo, postrižejo, se družijo in dobijo topel obrok. Miss Slovenije se z njimi družila na način, da je pomagala v kuhinji in jim delila hrano.