O-STA

Lepotne skrivnosti Miss Slovenije pred odhodom na Miss World

Ljubljana, 14.9. 2011

Lana Mahič Jekoš se je odločila poskrbeti za svojo kožo pred pomembnim odhodom in najpomembnejšim nastopom na svetovnem lepotnem izboru, Miss World 2011. V Estetiki Onišak, kjer slovijo po izjemno naprednih in učinkovitih postopkih zdravljenja in pomlajevanja kože, so ji medicinski strokovnjaki z veseljem priskočili na pomoč. Svetovali so ji kombinacijo več tisočletij stare metode in najnovejše laserske tehnologije. Lana je bila deležna kemičnega peelinga s sadnimi kislinami, ki ga je za ohranjanje svoje lepote uporabljala že Kleopatra. Postopek zmanjša in splitvi pore, odstrani gubice in morebitne druge nepravilnosti, kot so kožne lise. Za odstranitev pigmentnih sprememb v Estetiki Onišak uporabljajo sodobno lasersko tehnologijo Asclepion, ki z zelo selektivnim ciljanjem odstrani lise brez sledov brazgotin. Lana je s kombinacijo obeh terapij spoznala, da lahko pravilno izvedeni postopki estetske dermatologije pomembno prispevajo k zdravju kože in njenemu boljšemu izgledu.

Za njeno fizično pripravljenost in čvrstost telesa so bili odgovorni v fitnes centru Bit. Osebni trener je budno spremljal prehrano in vodil njene cardio treninge. Rezultati so izjemni, saj je tako tudi samozavestnejša in pripravljena na močno konkurenco deklet na svetovnem izboru.

Med aktivnostmi na tekmovanju je ena izmed pomembnejših točk - talent show. Lana si je izbrala plesno šolo Intakt, kjer je pod okriljem znanega koreografa, konceptnega, modernega plesa - Igorja Sviderskega, vadila koreografijo za izrazni sodobni ples, s katerim se bo pogumno predstavila.

Ponosno bo nastopila tudi v Primorski narodni noši in tradicionalno predstavila Slovenijo. Folklorna skupina Emona ji je pripravila nošo, ki se obleče iz več kosov. Sestavila ji je tudi koreografijo in glasbo na katero bo v primorski narodni noši zaplesala.