O-STA

Lana je pripravljena, odeta bo v barve Slovenije

Ljubljana, 14.10. 2011

Miss Slovenije takoj po tiskovni konferenci, v ponedeljek, 17.10., leti iz letališča Jožeta Pučnika v London na svetovni izbor Miss World 2011.

Lana pravi, da se veseli, da bo zastopala Slovenijo in hvaležna je za vso podporo organizatorja ter sponzorjev.

Odeta bo v barve Slovenije. S seboj bo kljub omejeni teži prtljage na letalo vzela veliko sponzorskih oblačil, obutve, kozmetike, in drugih nagrad sponzorjev... V tem paketu bodo tudi Primorska narodna noša - za tradicionalno predstavitev Slovenije, večerna, gala obleka Maje Ferme, oblačilo oz. dres za talent show...

Lana bo v London, na tradicionalno dobrodelno dražbo, vzela kristalno vazo (GROOY KIND OF LOVE) elegantne oblike, z igrivim detajlom majhnih izrastkov, ki so rezultat spretnih rok steklarskih mojstrov Steklarne Rogaška. Vazi eleganco poudari črnina, ki jo obliva prosojni kristal. Kristalno steklo premore izjemno čistost, kar cenijo mnogi zadovoljni uporabniki po vsem svetu.

Darila iz Slovenije pa bo deležna tudi lastnica licence Miss World, Julia Morley. Organizatorji Miss Slovenije ji skupaj z Lano, poklanjajo kristalno skledo (CRYSTAL JEWEL), ki z obliko in odboji svetlobe spominja na kristalni dragulj. Izdelava je ročna, od pihanja do brušenja, kar je posebnost tega darila je tudi ročna, izredno prefinjena gravura. Šest graviranih motivov na šestih ploskvah kristalnega dragulja predstavlja narodne noše Slovenije, ki jih bo s tem darilom Miss Slovenije ponesla v svet. Kristalno steklo Steklarne Rogaška premore izjemno čistost, kar cenijo mnogi zadovoljni uporabniki po vsem svetu.

Svetovni lepotni izbor, Miss World 2011, bo 6. novembra prenašal 1. program TV Slovenija.

Ponovno vas pozivamo na novinarsko konferenco, na kateri vam bomo predstavili vse podrobnosti ob odhodu Miss Slovenije Lane Mahnič Jekoš na svetovni izbor Miss World v London, 17.10.2011.

Vodja projekta, Eva Repič in Miss Slovenije Lana Mahnič Jekoš, vam bosta predstavili tudi izdelke za dobrodelno dražbo iz Steklarne Rogaška, povedali kaj več o pripravah ter programu na svetovnem izboru Miss World 2011.

Pričakujemo vas v ponedeljek, 17. oktobra ob 12. uri, v City Hotelu v Ljubljani, Dalmatinova 15, Ljubljana (vhod iz Kolodvorske ulice).
Prosim za potrditev na e-mail: info@miss-slovenije.com.