O-STA

Razvajanje pred najpomembnejšim lepotnim izborom na svetu

Ljubljana, 15.10. 2011

Kozmetični salon Demetra v Sp. Dupleku pri Mariboru v letošnjem letu praznuje 10. obletnico obstoja. V salon se stranke vedno znova rade vračajo, saj so storitve opravljene kvalitetno in cenovno ugodne. Tudi mnogo medijsko znanih osebnosti zaupa ekipi kozmetičnega salona Demetra, zato se je Lana z veseljem prepustila rokam strokovnjakov v salonu. Lano razvajajo od glave do pet. Redno uporablja storitve kot so: nega obraza in masaža telesa, pedikuro, manikuro, podaljševanje nohtov.

Druge storitve, ki jih nudijo za preoblikovanje postave in odpravo celulita so: KAVITACIJA -nekirurška liposukcija, LIMFNA DRENAŽA, ELEKTROSTIMULACIJA in TOPLOTNO HUJŠANJE glede na vašo postavo.

Za glajenje gubic vam priporočajo RADIOFREKVENCO ali DIAMANTNI PILING, ki je primeren tudi za najstnike.

Z LASERSKO terapijo se lahko znebite dlačic po vsem telesu, žilic na obrazu, aken in gubic.

Če si želite lepo urejenih naravnih nohtov ali podaljšane nohte, vam to naredijo z LECHAT ali SOLUTION preparati ter tudi poslikajo.

PEDIKURA je namenjena vsem ki si želijo lepih in urejenih nog in nohtov, kot tudi tistim, ki se jim nohti vraščajo ali imajo otiske.

V poletnih mesecih se vse več strank odloča za BRAZILSKO DEPILACIJO oz. DEPILACIJO Z SLADKORNO PASTO saj se s tem postopkom odstranijo dlačice tudi na najnežnejših delih telesa.

Po napornem delovnem dnevu vam bo zagotovo prijala MURU AKI masaža telesa ali MASAŽA HRBTA Z VULKANSKIMI KAMNI.

V salonu izvajajo tudi masažo z LESENIMI KAMNI za razstrupljanje telesa in proti celulitu.

Kozmetični salon v sodelovanju s KAVIAR KOZMETIKO prodaja morsko kozmetiko DALTON, izdelke za nohte LECHAT in SOLUTION. Organizira tudi tečaje za izdelavo umetnih nohtov in tečaje nail art-a.