O-STA

Peter Kauzer z Mobitelovim tabličnim računalnikom v stiku z domom in s svetom

Ljubljana, 17. oktober 2011 - V okviru Super ugodnih dni v Telekomovih centrih je v soboto, 15. oktobra, Telekomov center v Cityparku obiskal Peter Kauzer. Svetovni prvak v kajaku na divjih vodah je ob tej priložnosti prejel posebno darilo Telekoma Slovenije, tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 10.1. Tako bo lahko lažje in hitreje komuniciral s svojci, prijatelji ter navijači doma in po svetu.

Telekomov center v Cityparku v Ljubljani je v soboto, 15. oktobra, obiskal svetovni prvak v kajaku na divjih vodah Peter Kauzer. Ljubitelji športa so tako ob obisku omenjenega Telekomovega centra imeli priložnost za sproščen pogovor z našim šampionom, z njim so se lahko tudi fotografirali in ga prosili za podpis.

Družba Telekom Slovenije je kot dolgoletni pokrovitelj državne reprezentance v kajaku in kanuju ob tej priložnosti našemu prvaku izkazala posebno pozornost. V imenu Telekoma Slovenije je direktor marketinga Samo Ošina Petru Kauzerju predal tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 10.1, s katerim bo lahko še bolj povezan s svojimi bližnjimi in navijači. Priročen tablični računalnik Samsung Galaxy Tab 10.1 namreč omogoča uporabo sodobnih telekomunikacijskih storitev z izvrstno uporabniško izkušnjo, Mobitel pa ga je v svoji ponudbi predstavil kot prvi v Sloveniji.

Obisk Petra Kauzerja v Telekomovem centru v Cityparku je potekal v času Super ugodnih dni v Telekomovih centrih, ki uporabnikom prinašajo vrsto posebnih ugodnosti. Uporabniki se lahko seznanijo z bogato ponudbo sodobnih telekomunikacij ter izbirajo med različnim rešitvami za enostavno in cenovno ugodno komunikacijo, prilagojeno posameznikom, družinam in poslovnim uporabnikom. Celovita ponudba zajema najsodobnejše telekomunikacijske storitve, od interneta, TV in telefonije do mobilnih storitev, ter najsodobnejše komunikacijske naprave. Pri tem imajo na voljo posebno ponudbo, ki jim omogoča cenovno še bolj ugoden nakup komunikacijske opreme, tako samih telefonov in računalnikov kot tudi dodatne opreme.

Super ugodni dnevi v Telekomovih centrih se bodo nadaljevali konec meseca v Ljubljani (Citypark) ter Mariboru (Europark), in sicer od 28. do 30. 10. 2011.

Več o ponudbi Telekoma Slovenije na www.telekom.si in www.mobitel.si.

-###-