O-STA

Sharp Europe: Paul Molyneux imenovan za novega predsednika uprave Sharp Europe

Hamburg, 26. oktober 2011

Fotografija je na voljo pri EPA European Pressphoto Agency in jo lahko prenesete brezplačno preko: http://ots.de/inKr3

Paul Molyneux je bil v upravni odbor Sharp Corporation imenovan kot prvi nejaponski izvršni direktor. Obenem pa je bil Molyneux imenovan tudi za glavnega izvršnega direktorja, generalnega direktorja skupine in predsednika uprave Sharp Electronics Europe GmbH. Paul Molyneux ima za sabo uspešno kariero pri Sharp Corporation, kjer je v le sedmih letih opravljal vrsto vodilnih nalog na področju prodaje in poslovanja. Pred imenovanjem za predsednika uprave, je bil glavni poslovni direktor pri Sharp Europe.

"V veliko čast in ponos mi je, da lahko sprejmem priložnost, ki mi jo je ponudila korporacija, to novo vlogo v organizaciji Sharp Europe - vlogo predsednika uprave. Sprejemam odgovornost, ki pride s to vlogo, in bom popolnoma predan nalogi, ki je pred mano. Trdno sem prepričan, da lahko s talentom in izkušnjami naših zaposleni po vsej Evropi zgradimo samo-vzdržno organizacijo, ki lahko zagotovi dolgoročni in dobičkonosni razvoj ter varno prihodnost za celotno regijo," je povedal Paul Molyneux.

Molyneuxovo sporočilo trgu in Sharpovim strankam je, da namerava zgraditi organizacijo, ki je agilna, osredotočena na trg, se hitro odziva na zahteve strank in izkorišča enostavne in učinkovite podporne procese in skupne storitve.

Nekdanji predsednik uprave Sharp Europe Hiroshi Sasaoka bo prevzel položaj generalnega direktorja skupine za Bližnji vzhod in Afriko in kot predsednik SMEF.

Ponatis ni plačljiv, prosim posredujte naprej.

Za več podatkov obiščite:

www.sharp.de www.sharp.at

www.youtube.com/user/SharpEurope

www.facebook.com/SharpEurope

www.twitter.com/Sharp_Europe

Sharpovo sponzorstvo EUROTOP

Sharp Electronics Europe GmbH je med 31 avgustom 2010 in 31 decembrom 2013 sponzor UEFA EUROTOP. Sponzorska pogodba Sharpu v tem obdobju omogoča aktiviranje oglaševalskih pravic med številnimi reprezentančnimi tekmovanji UEFA. Po evropskem nogometnem prvenstvu U-21 in kvalifikacijskih tekmah za UEFA evropsko nogometno prvenstvo 2012, bo sponzorsko partnerstvo doseglo vrhunec junija in julija 2012 s finalnimi tekmami evropskega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini, ki bodo sovpadale s praznovanjem Sharpove stoletnice. Sponzorska pogodba se bo iztekla decembra 2013 in ob UEFA EURO 2012(TM) pokriva še evropsko prvenstvo v futsalu, evropsko prvenstvo U-21 2011 in 2013 in evropsko prvenstvo v ženskem nogometu 2013. Med trajanjem te pogodbe bo Sharp črpal iz svojih večletnih izkušenj v športnem sponzorstvu.

Ben Lilie bo v imenu Sharp Electronics (Europe) GmbH odgovoril na vsa morebitna vprašanja.

telefon: +49/40/679446-81, fax: +49/40/679446-11, e-mail: b.lilie@faktor3.de

FAKTOR 3 AG, Kattunbleiche 35, D-22041 Hamburg