O-STA

Miss World Top Model in Beach Beauty 2011

Lepotice so si ogledale znamenito Univerzo Cambridge. S študenti so razpravljale o pomenu lepote z namenom "Beauty with a Purpose debate". Njihovo poslanstvo je bilo, da predstavijo študentom Univerze, kako ima lepota z namenom pomembno vlogo v današnjem svetu, kajti veliko misic je vključenih v dobrodelne aktivnosti v svojih državah. Lana pravi, da so bili študentje pozitivno presenečeni nad njihovimi argumenti. Sedaj bolje razumejo, da je za tak naziv treba trdo garati, da to ni le smehljanje in mahanje publiki. Na koncu druženja so imele kratko pogostitev skupaj s študenti. Miss Slovenije je bila presenečena, da so bili študentje tako odprti, razumljivi in prijazni in nič kaj zadržani. Med pogostitvijo jo je Miss Črne Gore navdušeno vlekla za rokav, saj je spoznala tudi slovenskega študenta, ki študira na Cambridgu.

Pozno zvečer so se vrnile v hotel, kjer so imele priložnost za medsebojno druženje, saj se drugače večino časa zadržujejo v zaprtih prostorih pod strogim nadzorom, je še povedala Lana.

Čakalo jih je tudi veliko vaj koreografije in izbor Miss Beach Beauty ter Top Model. Že zgodaj zjutraj so bile pripravljene v večernih oblekah za slikanje v London Eye-u. Imele so priložnost videti mesto iz različnih višin, saj se London Eye obrača. Zvečer jih je čakala dobrodelna večerja. Za obe priložnosti je Lana oblekla kreaciji Maje Ferme.

Bliža se finalni svetovni izbor Miss World 2011, zato bomo navijali za našo Lano, 6. novembra ob 21.20 uri na 2. programu televizije SLO.